laten zien dat ik bi ben?

hallo iedereen,

ik val op beide jongens en meisjes en iedereen die ik ken is er oke mee.
vaak kom ik bijvoorbeeld leuke meisjes tegen waarmee ik lang kan praten maar hoe weet ik dat ze mij nie als gewoon een vriendin zien en hoe moet ik dan met ze flirten.
over jongens heb ik geen vragen omdat die makkelijk zijn.

de reden dat ik niet in het officiele lesbisch/bi topic zit is omdat die te lang is om er iets te posten.

help en bedank

Ik snap niet helemaal waarom je deze titel voor je topic hebt gekozen omdat ik meer het gevoel heb dat je vraag is ‘hoe moet ik met meisjes flirten?’. Ik heb daar geen ervaring mee, maar ik denk niet dat dat heel anders gaat dan met een jongen…

Ik kan we wel indenken in dat dit erg lastig kan zijn… Zelf ben ik hetero, maar heb ik wel eens getwijfeld of een meisje met me flirtte of dat het vriendschappelijk bedoelt was. Sommige meisjes zijn uit zichzelf gewoon vrij complimenteus en willen met je dansen etc. Het verschil zien kan dan lastig zijn.

Ik denk dat je wanneer je met een meisje flirt voorzichtig moet zijn, omdat ze het wel eens helemaal niet kan verwachten. Misschien kan je het het beste gewoon laten vallen of vragen of ze op meisjes valt. Het hangt natuurlijk erg af van de situatie (uitgaan of collega’s bijvoorbeeld)

Vrees dus eigenlijk dat ik je niet heel goed kan helpen haha

Ga naar gaybars.

ik ben minderjarig en mijn ouders laten me niet uitgaan

Hmm ik denk toch echt dat ze je in het lesbische/bi topic beter kunnen helpen hiermee.

Misschien iets van een regenboog bandje dragen? Veel mensen snappen de link daarvan en gay zijn vaak wel, dan is het soms iets duidelijker. Nu zie ik er zelf redelijk stereotype uit hoor, en veel vrienden van mij zijn ook niet hetero, maar zelfs tussen ons is het nog verwarrend. Ik flirt ook wel eens met holebi vrienden terwijl ik er niks mee bedoel, gewoon omdat het leuk is. Dus als je iemand dan echt ziet zitten maakt dat het lastig.

Toch kun je in het lesbische/bi topic terecht. Daar kun je echt wel je vraag stellen :slightly_smiling_face: