LARP'ers melden.

Ik en Maartje (CorpseOfBeauty) zijn opzoek naar een leuke groep van tieners (maximaal 12 mensen) die zich intresseren voor cosplay/LARP, dus een verhaallijn na spelen en daar ook foto’s van willen maken. Maartje en ik hebben een eigen verhaallijn opgezet en we zoeken dus nog een aantal mensen, ik zal als ik jullie was eerst even de verhaallijn door lezen. Daaronder staat meer informatie.

1889 lijkt eigenlijk een heel normale tijd. Mensen zijn zoals ze altijd geweest zijn, arm, rijk, vol van zichzelf, bescheiden… Je bent van Adel of je bent een normale burger. Maar er zijn ook kanten van deze eeuw, donkere zijden, die men nooit heeft gezien. Het zijn kleine dingen die gewoon nooit zijn opgevallen en daarom nooit in de geschiedenisboeken terecht gekomen zijn. Het zijn de dingen waar enkel de mensen die het werkelijk meegemaakt hebben vanaf weten, kleine geheimen en samenzweringen, andere werelden en magie.

Hier gaat het echter niet om iets groots. Het ontbrekende stukje in ons verhaal, zijn vijf ringen die nooit teruggevonden zijn. In 1889 waren deze ringen het bezit van 5 heel verschillende mensen. Ze leken in niets op elkaar, allemaal hadden ze een ander verleden en een ander karakter. In het jaar 1889 kwamen al deze 5 mensen er achter dat de ring iets vreemds met hun deed. Het veranderde iets in hun, een heel klein beetje maar, bijna onmerkbaar. 1889 was het jaar waarop de vijf ringen allemaal hun eigenaar gevonden hadden, wat hun kracht langzaam in werking zette. Een kracht die diep in iedere ringen verstopt zat. Elke kracht weer anders, net zoals geen van de vijf mensen hetzelfde was. De ringen leiden de vijf personen naar elkaar toe, ze worden hecht maar weten nog niet dat er een gevaar dreigt die ze alle vijf niet kennen. De ringen en de kracht zijn nog erg nieuw voor de vijf, maar het gevaar is nu al dichterbij dan de vijf denken…

Eeuwen geleden is de maker van deze ringen gestorven en het enige wat van hem overgebleven is, dat was wat as. Maar zijn as was niet het enige wat op aarde bleef hangen. Ook zijn ziel bleef in de buurt van de ringen steken. Deze geest heeft echter slechte plannen, hij is zeg maar zo de slechterik. Hij zet zijn zinnen op één van de vijf mensen, een verloofde, jonge vrouw. hij palmt haar in met lieve woorden en prachtige beloftes. Met zijn prachtige woorden lukt het hem om haar alles te laten doen wat hij van haar verlangt. En zo begint de jonge vrouw aan een zesde ring, zodat de geest hier bezit van kan nemen en zo van lichaam naar lichaam kan gaan tot hij het perfecte lichaam gevonden heeft om in bezit van te nemen. Hij put de vijf uit door ook bezit te nemen van hun lichamen, tot ze niet meer kunnen. Hij slaat zijn slag sneller dan de vijf ooit hadden kunnen denken…

Vanaf het onderste punt gaan de mensen die mee willen werken samen bedenken, maar dit is de basis waar het over gaat. Wij zoeken nog 3 mensen die een ring in bezig willen hebben, ook mogen er random rollen worden gespeeld maar de rol in het spel moet zelf worden verzonnen. Als je belang hebt mag je mij een PB sturen of een email ( Dezesdering@live.nl)
In dit maitlje of PBtje wat je stuurt is het handig dat je even verteld wie je bent, wat voor rol je wilt (als je een bijrol wilt is het handig dat je verteld wat je rol dan word) Maak er een mooi verhaaltje van en ik hoop dat we de rollen gevuld zien te krijgen. vergeet niet de regels hier onder te lezen.

-Je bent tussen de 14-21 jaar oud. (op deze regel kan een uitzondering kunnen worden gemaakt, maar dan moet je wel met een goede motivatie aan komen)
-Je woont in de omgeving van Roden (groningen is ook prima!!), zodat je gemakkelijk kunt afspreken. (verder weg mag ook, maar dan is het handig dat je heen en weer kunt reizen.
-Je bent niet bang om te improviseren.
-Je moet het leuk vinden om je eigen karakter te bedenken en ermee door te zetten.
-Je bent gemotiveerd.

Aantal rollen
3/5 ring dragers
1/7 bijrollen

Ik woon in roden haha maar ik ben nog maar 13 en heb ook niet echt tijd. Sorry haha

Balen, haha! Het zou leuk zijn geweest om je erbij te hebben :slightly_smiling_face:

Dat is jammer!

Dat word inderdaad wat moeilijk, haha :slightly_smiling_face:
Roden ligt in Drenthe en cosplay betekend letterlijk ‘costume play’ dus verkleden en je gedragen als het karakter wat je uitbeeld :slightly_smiling_face:

:upside_down_face:

Niemand? :flushed:

Woon in Hoogezand, maar nee ik heb er ook geen tijd voor. Helaas

Dat is erg jammer ja!

:upside_down_face:

Omdat we het eens waren dat we wat volwassenere tieners/jong volwassenen geschikt waren voor deze verhaallijn. Als je een bijrol speelt is het niet een groot probleem, maar de mensen die een ring dragen moeten ong. dezelfde leeftijd hebben zodat ze ook echt een groep kunnen vormen.

:hugs:

:upside_down_face:

Leuk idee, helaas woon ik niet in de buurt en ik kan ook niet bepaald heen en weer reizen :frowning_face:

Zie dit maar als een up :upside_down_face:

Dat is erg jammer :c

:upside_down_face:

:upside_down_face:

:upside_down_face:

:upside_down_face:

Wow, dit is echt de eerste keer dat ik Roden hier voorbij zie komen haha. Ik woon zelf maar 10 minuten van Roden, maar denk dat dit niet echt iets voor mij is :’)