Laptop koppelen aan lcd tv

Ik heb ooit ergens gelezen dat je, je laptop aan je (lcd) tv kan koppelen.
Ik heb net gezocht op google hoe dat moet, maar ik snapte er dus niks van.
Dus ik keek maar op girlscene of ik wat kon vinden, maar ik vond niks.
Heeft iemand misschien ervaring ermee?
Ik heb nog geen lcd tv pas over 1 dag, ik ben van plan om deze samsung te kopen :http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelCatalogEntry?storeId=29762&catEntryId=1509387&hits=50&pos=5

Heb ik laatst ook geprobeerd, maar lukte ook niet… Had wel kabels enzo ervoor, maar kon niet het kanaal vinden ofzoiets x)

Heb trouwens ook een samsung (het suckt?)

Samsung is volgens my wel goed :stuck_out_tongue:
Alleen je hebt zo’n bepaald kabel ofzo nodig

Ja, denk dat je dat gewoon ff in een computerzaak kan vragen en misschien dat dan blijkt dat je zo’n kabel hebt, maar nooit geweten hebt dat je die al heel lang hebt (spreek uit ervaring)

Ik weet niet wat voor beeldschermingang je op je laptop hebt, maar je hebt een kabel daarvan naar HDMI nodig. De Samsung LCD TV heeft twee HDMI ingangen en om het beeld dan te zien moet je (afhankelijk van welke ingang je hebt gekozen) kanaal HDMI1 of HDMI2 kiezen. (door meerdere malen op AV te drukken op de afstandsbediening kom je daar).

Je hebt een HDMI kabel nodig :slightly_smiling_face: Ik gebruik die zelf ook dagelijks, heel fijn. Je hebt korte van bv. een meter voor ongeveer 20 euro, en langere. Ligt er ook aan of je naar laptop of pc moet; een korte goedkope kan prima bij een laptop want die zet je dan gewoon naast je tv :slightly_smiling_face:

dit is dan mijn laptop : http://us.acer.com/acer/productv.do?LanguageISOCtxParam=en&kcond61e.c2att101=25231&sp=page16e&ctx2.c2att1=25&link=ln438e&CountryISOCtxParam=US&ctx1g.c2att92=447&ctx1.att21k=1&CRC=3097124864