Lange benen, kort boven lijf... What to wear?

Hee!
Misschien ken je het probleem wel,
Wat te dragen als je lange benen hebt maar een kort boven lichaam?
Moet je juist de nadruk leggen op je lange benen of je boven lichaam langer laten lijken?
Hier alle tips, meningen, ideeën & inspiraties :upside_down_face:

Als je er zelf een probleem mee hebt dat je bovenlichaam kort is moet je het langer laten lijken (dus lange tops enzo) maar ik zou zeggen show die benen want veel mensen zouden een moord plegen voor lange benen :’)

High waisted jeans of rokjes!

http://cdn9.lbstatic.nu/files/looks/medium/2014/02/25/3589428_parisienne.jpg?1393342845

Imogen de Souza van lookbook (http://lookbook.nu/hootowlimmi) heeft ook mega lange benen en ik vind haar wel een inspiratie! Zij benadrukt wel vaak haar benen, dus dat moet je maar net mooi vinden natuurlijk.
Niet dat ik zelf lange benen heb, integendeel, maar ik vind wat ze draagt heel mooi.

Dat ligt er maar net aan! Ben je trots op je mooie lange benen? Ga je zeker voor de highwaisted broeken, die laten je benen nog net wat langer lijken. Heb je liever dat je bovenlijf wat ‘langer’ word leg dan de nadruk op je bovenlijf. Draag broeken die juist laag zijn! En draag wat langere shirtjes.

Thanks voor de hulp! Ik vind mn lange benen wel fijn denk ik haha, dus High waisted jeans kopen dan maar! :upside_down_face:

ik heb ook behoorlijk lange benen met kort lichaam… ik doe meestal high waisted broek aan met leuk een leuke blouse of net wat, be proud of it :slightly_smiling_face: