Langdurige vaginale pijn (ajb ff lezen)

Hoi,

Ik ben nu 17 en heb een kleine 4 maanden een relatie met mijn vriend waarvan we daarvan 3 maanden seks hebben. Sinds ongeveer 2 maanden doen we het zonder condoom. Voor mij is het mijn eerste seksuele relatie dus ik weet dat ik geen soa’s heb en mijn vriend heeft ook geen soa’s, dat heeft hij mij gezegd en ik geloof hem dus.
Seks is eigenlijk altijd pijnlijk bij mij geweest. Eerst gewoon omdat mijn vagina nog niet “gewend” was aan seks, maar nu begint het toch wel ernstig irritant te worden voor mij, het is zelfs zo erg dat ik geen zin meer heb in seks. Ik ben 2 maanden geleden voor het probleem wat ik nu heb naar de dokter geweest en hij gaf mij een kuur en een zalfje voor een schimmelinfectie. Ik heb dit netjes gebruikt en voor even (laten we zeggen een week ofzo) was ik van mijn klachten af. Daarna begon het weer opnieuw. Mijn klachten:

  • Dagelijkse jeuk bij mijn vagina
  • Wanneer zijn penis in me gaat kan dit soms pijnlijk zijn
  • Altijd na de seks extreem branderig gevoel
  • Redelijk veel afscheiding (nu vloeibaar, soms als een soort crème-achtig)
  • Sinds gisteren bloed ik (ik heb de pil voor het eerst doorgeslikt en zou nu in mijn stopweek moeten zitten)
  • Maar waar ik me nog het meeste zorgen om maak is dat me net onder de douche is opgevallen dat mijn binnenste schaamlippen helemaal zijn opgezwollen, gevoelig en rood zijn. Ik weet niet of ik dit al eerder heb gehad.
    Waarschijnlijk kijk ik nog even aan hoelang de opzwelling duurt, maar ik denk dat ik binnenkort naar de dokter ga. Seks is voor mij zo niet meer prettig en ondanks dat mijn vriend zegt dat hij er geen problemen mee heeft en het alleen maar vervelend voor mij vindt, kan ik me indenken dat hij er nu ook wel genoeg van heeft.
    Sorry voor het lange verhaal maar ik loop hier nu al best een tijdje mee en ik heb het nu gewoon gehad, ik zoek hulp.

Alvast bedankt!

P.S. Reacties als “Ga naar de dokter” zijn niet echt zinnig. Ik weet dat het beste wat ik kan doen naar de dokter gaan, is. Maar ik hoop dat hier mensen zijn die me hier een beetje gerust kunnen stellen of weten wat dit is. Uppen is altijd welkom!

Laat even een uitstrijkje maken voor de zekerheid bij de dokter. Dat je de pil doorslikt en ongesteld word is niks ernstig dat is normaal, na een paar dagen breekt dat wel af dus je kan gewoon doorslikken met de pil.

ik heb dat ook alleen dan zonder sex want bne 13 maar die afscheiding rode schaamlippen en hevige jeuk ik heb ook zo een creme gehad voor schimmelinfectie die heeft mij ook zo vooor 1 weekje geholpen toen ben ik weer geweest en heb ik nog een andere creme gekregen en die heeft mij wel meer geholpen nu krijg ik het nog af en toe na mijn menstruatie dan ff smeren en is het weer beter.

kan het niet zijn dat je vriend wel een soa heeft, zonder dat hij dat weet?

Dan lijkt het me eerder dat je ook een inwendige schimmelinfectie hebt. Waardoor het aan de buitenkant ook niet oplost (je schaamlippen) Gewoon nog een keer naar de dokter gaan en vragen om pilletjes of zo’n ei.

Het kan zijn dat je toen wel een schimmel had maar dat die antibiotica/zalf die je hebt gekregen er niet tegen helpt dan heb je een schimmel idd binnen een week terug. Misschien dat dat het toch is?

Glijmiddel gebruiken? Langer voorspel? Dat geschuur klinkt alsof het altijd droog is bij jou en je vriend. Ik heb soms ook wel last van opgezette schaamlippen, maar dat is alleen als het of niet nat genoeg was, heel lang duurde of te ruig ging.
Als dat zalfje hielp zou ik er weer om vragen, maar anders gewoon heel veel glijmiddel gebruiken =]

Ik zou dit toch maar even laten doen, en vragen of je vriend een testje wilt doen, als hij echt niks heeft moet dat geen probleem zijn en is hij bereidt tot zo’n testje.

Vragen of je vriend er geen jeukpoeder meer in wilt strooien.

xoxo Pjer

Jij wilt toch ook een normale reactie op jouw topic over pijnlijke ontmaagding? Reageer dan ook hier normaal.

Mijn reactie was bloedserieus!

xoxo Pjer

Misschien had je wel een allergische reactie op die zalf? Zou zo maar kunnen

XOXO

Mmm, ik zou het eigenlijk wel willen weten als je weet wat je hebt, want ik zit in een soort zelfde situatie, maar heb even geen tijd om uren bij de dokter te zitten.

Je kunt ook eens vragen of je vriend naar de dokter gaat, want je klachten lijken inderdaad weer op een schimmelinfectie. Het kan ook zijn dat je vriend het bij zich draagt en jou iedere keer weer besmet. Ik heb er zelf ook last van, ontzettend veel pijn bij het vrijen. Heb nu 2 keer medicijnen gehad tegen zo’n schimmel, en de laatste keer had mijn vriend ook zalf gekregen. Maar helaas is het bij ons nog niet weg…Dus ik ga volgende week naar de gynaecoloog

Succes!

xoxo

Klinkt als een schimmelinfectie. Ik heb het ook al gehad en ik herken de symptomen…Bij mij gaat het na 'n week, hoogstens 2 weg… Soms kan het langer duren,vrees ik. Ik zou nog eens naar de dokter gaan, of beter : een gynaecoloog.

Heb je geen blaasonsteking?
Wassen met lactacyd kan ook helpen, tenminste, bij mij wel.

Waarschijnlijk heb je een schimmelinfectie. Ik zou er niet te lang mee rondlopen als ik jou was, dan word het alleen maar erger. Plus dat je er dan moeilijker vanaf komt dan wanneer je het snel laat behandelen.

ik zou je vriend ook maar even laten testen op soa’s! en inderdaad checken voor schimmelinfectie en blaasontsteking!

het klinkt wel heel erg als een schimmel, maar als je daar al iets voor hebt gekregen en dat bleek het niet te zijn, dan weet ik het ook niet,

upje!!

Ik heb echt precies dezelfde klachten gehad, en bij mij was het een ernstige schimmelinfectie, inwendig en uitwendig maar misschien moet je dan inderdaad een andere zalf vragen en zo’n ei.