Lang of kort?

Hey iedereen, ik weet niet of het in een nieuw topic kon of in een algemeen ofzo, dus er mag een slotje op als het nodig is…

Nu ben ik vorige dinsdag naar de kapper gegaan omdat men lange haren volledig stuk waren, hierdoor zijn er heel wat centimeters afgeknipt en komt het nu tot net onder men schouders. Weet iemand wat voor leuks ik nu nog met men haren kan doen? (ik heb geen bles of pony ofzo)

En wat vinden jullie het mooiste? lange haren of korte haren? Ik ben wel eens benieuwd hoe de meesten daar tegenover staan, want je ziet wel het vaakst lange haren maar waarom? Vinden jullie korte haren dan niet mooi?

xVintage :relieved:

Persoonlijk vind ik lange haren het mooist :slightly_smiling_face:
Maar bij de meesten staat kort haar ook erg mooi

Ik vind lang haar mooier, maar als je het niet goed verzorgd wordt het zo snel lelijk.

Ik vind dat jouw haar nog lang is hoor, mijn haar komt tot mijn oren, dat is even wat korter.

Ik laat het volgende week nog korter knippen.
Ik heb altijd lang haar gehad maar het gaat altijd zo snel splijten ed, het leek wel of ik mijn haar nooit eens mooi gezond had. Nu heb ik daar echt nooit meer last van, ik ga niet naar de kapper om mijn gespleten punten weg te knippen maar gewoon omdat ik het gevoel heb dat het weer eens nodig moet gebeuren ofzo :’)
Vanaf nu zal ik wel wat vaker moeten gaan om het bij te houden zodat het mooi in model blijft, dat is dan wel weer een nadeel van kort haar.

Ja mijn haar ging ook altijd splijten, maar het groeit best snel. Ik had vooral schrik voor de reactie van men vriend, hij was zot van mijn lange haren maar ze waren volledig gesplitst dusja, ze moesten af. Hij zat echter in het buitenland en hij wist van niets. Net kwam ie toe en zei hij dat het heel mooi was :grinning:

Me happy :angel:

Oh wat leuk, dat zal wel een complete verrassing zijn geweest toen jullie elkaar terug zagen hahaha! :slightly_smiling_face:)

Ja, er is zo’n 25cm van men haar af, en ik had men haar net in een staartje. Was natuurlijk een heel stuk korter, vroeg ie zo ‘wat is er met je haar gebeurd?!’. Hij vond het wel spijtig maar toen ik men haren losdeed zei hij wel dat het misschien zelfs mooier bij me stond :flushed:

Ik had het eigenlijk al in een ander topic gezet.
Ik denk dat het vooral een kwestie van smaak is. Maar wat is kort? Tot net over de schouder, of kaaklengte, of een pixie…?

Ik wil hierbij niemand aanvallen, maar persoonlijk ben ik fan van lang haar, en vind ik lang haar vaker leuker staan als korter haar. Bij onderstaande foto’s zijn dat natuurlijk bekende mensen die veel geld aan hun uiterlijk kunnen uitgeven…Tevens ben ik wel redelijk fan van een schuine bob, wat misschien wel kort kan zijn, maar net wat de definitie is van kort haar…?

Hieronder een hele rij voorbeelden, kun je zelf kiezen wat je mooier vind of niet.

Hieronder vind ik haar een stuk mooier met lang haar.

http://plamgirlshop.com/wp-content/uploads/2012/04/short-hair-vs-long-hair-what-s-hotter-photos-behind-the.jpg

Vind de lange leuk en de boblijn, het korte staat haar wel, maar vind langer leuker.

bron: http://www.mtv.tv/photos/long-to-short-hair-kiera-knightley/?flipbook=long-to-short-hair-transformations

bron:http://www.elle.com/beauty/hair/celebrities-who-made-the-cut-319214

bron:http://www.elle.com/beauty/hair/celebrities-who-made-the-cut-319214

bron:http://www.elle.com/beauty/hair/celebrities-who-made-the-cut-319214

bron:http://www.elle.com/beauty/hair/celebrities-who-made-the-cut-319214

bron:http://www.elle.com/beauty/hair/celebrities-who-made-the-cut-319214

Miley Cyrus.
Ieder zijn smaak, maar hier vind ik het lange haar heel mooi staan, en het hele korte vind ik haar niet staan.

bron: http://woohair.com/

Versus (heel) kort

bron: http://www.kissandmakeup.tv/2012/11/miley_cyrus_cut_hair.html

Vind ik een hele gave!

bron: http://www.hairxstatic.com/

bron: http://www.hairxstatic.com/

bron: http://www.hairxstatic.com/

Hier heb ik de voorkeur voor het lange haar…Vind het zo zonde van dat mooie lange haar…
Niet dat het korte haar slecht staat.

bron: http://www.hairxstatic.com/

Dit vind ik nou niet echt een geslaagd kort kapsel…

bron: http://www.hairxstatic.com/

Wat leuk om te zien al die fotos! Sommige staat kort echt beter dan lang… Ik overweeg het ook wel eens om het kort te laten knippen, maar ik durf niet zo goed xd Tis vrij lang nu, en dat duurt lang voor t weer zo aangegroeit is dan…

Wauw die fotos geven je wel een andere kijk. Al moet ik zeggen dat ik hun net vaker mooi vind met korte haren :slightly_smiling_face: Vooral Miley Cyrus vind ik heel mooi met kort haar… Zoals je zegt ieder zijn mening, maar natuurlijk zijn mijn haren niet zo kort (:

Ik vind het allebei mooi!
Bij mezelf vind ik lang haar mooier, maar bij mijn beste vriendin vind ik kort haar mooier.
Verschilt nogal per persoon.

Ik vind lang haar het mooist. Maar ik zie ook vaak bij meisjes die hebben dan lang haar en bijna alles is gespleten onderaan, dan is het niet mooi en verzorgd natuurlijk. Zelf ga ik om de zoveel maanden naar de kapper en dan heb je niet zo veel last van die gespleten haarpunten. Als het super kort is vind ik het persoonlijk niet zo mooi en minder vrouwelijk. Maar bij jou is het tot je schouders dus daar kun je best veel mee doen, je kunt hair tutorials zoeken voor halflang haar op Youtube.

Dit.

Zelf heb ik heel lang haar, omdat ik dat mooi bij me vind staan en omdat ik gewoon houd van mijn haar (voelt zo lekker glad en zacht en dan gooi je het zo over je rug en schouders en ja, das gewoon chill). Maar ik ken ook net zo goed genoeg meiden die het kort hebben en dat is ook geweldig!

Het ‘niet mooi vinden’ van kort haar bij meisjes/vrouwen komt denk ik onbewust nog van zo’n vooroordeel dat dat mannelijk zou zijn. Terwijl kort haar net zo vrouwelijk en sexy kan zijn.

Frankie’s haar vind ik echt geweldig! Maar zelf heb ik daar veels te dun haar voor.

Vind haar met kort haar leuker

http://media.4music.com/media/thumb/184/635x356_54_37_0.jpg

Ik ben waarschijnlijk heel dom ofzo, maar wie is dat? Zo’n mooie vrouw! Ik vind haar lange haar ook heel mooi, maar ze staat inderdaad wel beter met kort

Ik vind lang haar mooi, behalve als het futloos, te lang of onverzorgd is. Sommige mensen zien er naar mijn idee wat levendiger uit met kort haar.

Nog wat voorbeelden.

bron: http://www.hairxstatic.com/

bron: http://www.hairxstatic.com/

Verschilt zo ontzettend per persoon, maar over het algemeen vind ik lang haar mooier staan.