Lamp ophangen

Hey!

Ik heb even jullie creativiteit nodig, haha!
Ik heb een TL lampje, en dat wil ik onder een hangende keukenkast bevestigen, zodat ik tenminste wat licht heb bij het koken / afwassen!

Nu heb ik dat al gedaan met zo’n dubbelzijde tape, lijkt echt supersterk, als ik het met mijn vinger aanraak, moet ik toch aardig trekken om 'm er vanaf te krijgen.
Maar langer dan 24 uur blijft 't daarmee niet hangen.

Ik heb ook bovenop die dubbelzijde tape gewone plakband gedaan zegmaar aan de bovenkant van de lamp + aan de kast, maar dat kwam eveneens naar beneden.

Spijkertjes is geen optie, ik woon hier niet lang dus ik wil geen gat in haar kast slaan, voor zo’n korte tijd, haha!

Dus hebben jullie nog iets van ideetjes om die lamp op te hangen, zonder spijkers? Ik heb nog gedacht om er van die wuppies onder te plakken dat ‘t daarop rust ofzo :’) Maar die zijn vast nergens meer te koop, dus dat soort dwaze dingen mag ook :’)

Dit is ongeveer de lamp in kwestie, het gaat om de grootste:

http://www.allekabels.nl/product_images/alleka-6813-main-Plat-TL-Armatuur---KoppelbaarPlat-TL-Armatuur---Ko.jpg

je hebt toch ook van die speciale plakkers hiervoor? Ik ben even de naam kwijt, maar die kun je volgens mij bij de gamma/multimate/fixit/praxis/klusmarkt kopen, en anders hebben ze ze ook gewoon bij de xenos, denk ik. ik weet de naam niet meer, sorry!

of misschien met speciale kit?

Maar gaat kit er weer makkelijk vanaf? Beetje hetzelfde als gaatjes in de kast, wil ik ook geen blijvend plakspul achterlaten xD

& esthaaaawr, bedoel je dit? Het enige waar ik nu kan opkomen dat je mss bedoelt…

http://www.sioen.biz/thumb/cache/e1c2b4790e9aae93f1172157d48be10745dcaa57.jpg

misschien kan je 2 beugels maken met een ijzerdraadje? en wrm wil je geen gaatjes maken… net of gaatjes aan de onderkant van een kastje opvallen!

sorry sorry voor de late reactie! & nee, dat is niet wat ik bedoel. echt van die plakkers, zijn het. maar dan supersterk. (: