Lady Gaga hermafrodiet?

Ja, ik las het net op een site: Lady Gaga heeft twee geslachten. Voor zover ik weet is er nog geen topic over, vandaar. Er werd getwijfeld of ‘ze’ een man was, maar nu heeft ze zelf toegegeven een hermafrodiet te zijn. Ik dacht wel ‘wat is dit?!’ toen ik het las, maar als ‘zij’ zich er prettig bij voelt… Wat vinden jullie ervan?

Bronnen:
http://www.telegraaf.nl/p…dy_Gaga_een_penis___.html
http://www.spitsnieuws.nl…/2009/08/mister_gaga.html
Bron waarin ze het toegeeft:
http://starrtrash.blogspo…a-ga-admits-true-sex.html

hahaahahahahhaha, dat is geen keuze, dat betekent dat ze geboren is met een vrouwelijk geslacht, én een lul… en ze heeft idd bevestigd dat het zo is…

misschien wil ze nog meer publiciteit?!

Als het zo is: nou en.

Anders is het gewoon een vage roddel.

ik heb paar uurtje geleden nog filmpjes in een topic geplaats.
en film over dta lady gaga 3jaar geleden een man was

neeee ze heeft geen piemel
anders had je dat allang gezien in die dellerige pakjes van d’r

AAAANDACHT

link?

ok. Weird.

Wow, dat zou nog best kunnen ook, eigenlijk…

Het is wel iets anders (nouja, half, er gaan heir 2 verhalen) Maar iemand die ik ken is gender, dat houd in; in het verkeerde lichaam geboren was. Dat is geestelijk. En als ze hermafrodiet is, kan ze er helemaal nisk aan doen! En gender zijn kan ze ook niks aan doen. Wat maakt het uit?! Als het echt waar is had ze zelf waarschijnlijk ook niet gewild dat het zo was.

ah nou snap ik het, daaaarom heeft haar vriendje haar gedumpt;p

nee, maar ik las overal dat ze zo’n liefdesverdriet had, want hij had het uitgemaakt ofzo, wel zielig voor dr natuurlijk.

misschien een domme vraag, maar wat is een hermafrodiet ofzo? heb je dan én een vagina en een lul of wat? ik heb pas wel een filmpje gezien waarom je een soort van lul onder haar te korte jurkje zag uitbungelen, heb alleen zo gauw de link niet.

Ja je hebt dan beide, maar het kan ook zo zijn dat het ene zeg maar in je zit dus niet echt zichtbaar is, dan kan het pas zijn dat je er dus veeeel later achterkomt.

^Ja ik heb weleens op discovery channel er iets over gezien. De ouders kwam er ook pas later achter dat hun dochter een piemeltje tussen de schaamlippen had zitten.
Lijkt me heel vervelend zoiets :confused: Volgens mij ben je dan ook onvruchtbaar?

http://forum.girlscene.nl…656/last/3954682#m3954682

Omg. Het lijkt wel verdacht veel op een penis ><.

Ik vind het wel vet grappig eignelijk XD

oh my…

Is het niet gewoon een vent? :laughing: