Lacey

Ik voel me zo verdrietig nu. Één van mijn pony’s Lacey is nu weg. :’(

We hadden eerst twee pony’s maar mijn ouders waren er graag nog Één bij. Dus ze hadden er nog één bij genomen. Maar na mate de tijd, werd ze steeds magerder en sloom. Toen hadden we een dierenarts erbij geschakeld, die vertelde ons dat ze bloedarmoede had. Dat ze een kuur moest hebben van iets en daarna zou ze weer moeten groeien. Maar die kuur is nu alweer een tijdje geleden, en alsnog groeide ze maar niet en was ze zo mager :frowning_face: + de dierenarts zei ook, dat het ook door stress kan komen. Omdat ze de hele tijd maar word gepest door de andere twee. Nu hebben mijn ouders besloten om haar weg te doen. En ik weet dat dit het beste voor haar is. Maar ik ga haar zo missen en ik mis haar nu al :’(

http://img84.imageshack.us/img84/8315/12922517206fjwq.jpg

Sterkte! Misschien mag je haar komen bezoeken op haar nieuwe plek?

^ Het is een shetland pony. We verzorgen ze gewoon. We hebben hier veel gras en we doen er niks mee. Dus hun kunnen er lekker op lopen en eten (: En voor de rest verzorg ik ze, borstel ik ze elke dag, knuffelen etc <3

+ ik kan/mag ze ook wel bezoeken. Maar waar ze naartoe gaat dat is in Appelscha. En wij hebben er een caravan daar gaan mijn ouders elk weekend heen. Maar ik ben er al jaren niet geweest. Dus dan zou ik weer onafhankelijk moeten zijn van me broer/zus dat ze me er heen brengen :frowning_face:

Aaw sterkte! Echt jammer.
Waar gaat ze heen in Appelscha? Manege RCA?

konden jullie niet gewoon 2 stukken wei maken? dat die 2 die die ander pesten er niet bij kunnen komen :stuck_out_tongue:

Nee, die andere 2 breken er dan gewoon doorheen. Want ze zullen en moeten op hetzelfde veld staan als de andere. We hebben alles al geprobeerd.

En ze komt niet bij een manege, maar bij bekenden van mijn ouders :wink:
Oude bazen van Le Coq

Wat sneu voor je meid!
Zoals je zegt is het inderdaad beter voor haar, maar het blijft heel vervelend voor jou… Gelukkig kan je haar nog opzoeken dan!