Kunst algemeen examen 2015 Havo

Hoi Hoi dames, ik heb 12 mei examen van kunst algemeen. Ik ben het gewoon iedere dag aan het doorlezen, maar mijn vraag is hoe ik kunst algemeen het beste kan samenvatten. Iemand adviezen of ervaring met het examen??? :slightly_smiling_face:

Ja, dit vraag ik me ook aan. Ik heb het idee dat het heel veel inzicht is. Wij hadden in de vierde en vijfde in de toetsweek ook altijd de echte examens als toets, maar dan 2 blokken in plaats van 4. Met niet leren haalde ik makkelijk tussen de 6 en 7, maar daar wil ik bij het echte examen niet op gokken.

Ja dit vind ik denk ik het moeilijkste vak om voor te leren omdat het vooral inzicht is en je hebt geen oefentoetsen ofzo.

^ Ik heb dus verder geen tips :’)

Ik was aan het denken om de vragen en antwoorden in de bespiegeling te leren, want daar staat echt alles in wat je moet weten. Die opdrachten gaan 9/10 keer over de dingen die je moet weten. Alleen mis ik de vragen en antwoorden van de examenkatern hofcultuur. De rest kan ik vinden op internet

http://82.94.231.186/rtw/kunstvak/havo/antwoorden%20h5%20massacultuur.pdf

[DOC]9 - Kunst(algemeen)
https://kunstalgemeen.files.wordpress.com/.../bespiegeling-antwoorden1

http://www.cito.nl/onderwijs/voortgezet%20onderwijs/centrale_examens/digitale_examens_havovwo/voorbeeldexamens_kunstvakken_en_autoplay

Recht in dat blokje staat een voorbeeld examen deels, eerste twee blokken zijn (als ik het goed heb) van havo.

http://www.rogiervandererve.nl/kunst-algemeen/cultuur-van-de-kerk/

En op deze site staan hanige samenvattingen

rogier van der erve idd!

Ik heb wel een oefenexamen maar dat komt omdat ik die vanuit school heb meegekregen. Verder zijn mn docent: leer niet alle stof opnieuw :’) maar dat doe ik lekker toch want ik zou niet weten hoe ik het anders moet doen. Ik pis hem voor kunst algemeen echt in mn broek… :frowning_face: