Krultang of Krulset?

Hallo meiden!

Van mezelf heb ik ontzettend stijl haar, en dat vind ik af en toe wat saai. Daarom had ik een tijdje geleden een hele goedkope krultang bij de kruidvat gekocht. Als ik mijn haar (goed) wilde krullen met dat ding was ik al snel een uur of langer bezig omdat ik vrij dik haar heb en het maar plukje voor plukje kon. Dat was dus zo’n soort tang:

http://eviewer.netmedia-europe.be/cache/server?type=image&source=promobutler_be%2Fzzzkruid%2Factive%2F%2Fzzzkruid095n0000054.jpg&width=275

Nu heeft deze krultang een draadbreuk dus hij valt continu uit. Volgende week ga ik naar Londen, en dan wil ik toch graag mijn haar daar krullen.
Nu twijfel ik tussen het aanschaffen van een krulset of weer een krultang.

Bij een krulset weet ik niet zo goed wat voor krullen ik krijg, omdat je die toch op een andere manier inrolt als dat je een tang gebruikt. En ik weet niet of dat goed in je haar blijft zitten etc.
Maar je kunt wel alle rollers er in 1 keer in doen dus geen geklooi met plukjes vastzetten en terwijl de rollers in zitten kan ik gewoon mijn make-up doen etc.

Dus wat raden jullie aan? Een nieuwe krultang aanschaffen, of voor een krulset gaan?

Een krultang is makkelijker mee te nemen naar Londen! Een krulset is gelijk een stuk zwaarder en neemt veel ruimte in beslag !
Zou een goede krultang kopen en later een keer een krulset !

Ik heb een krulset, maar dat werkt echt niet goed! moet je echt niet doen. Krultang is veeel beter

Nou ik heb een kleine krultang van babyliss besteld.
Spaar nog wel eens voor een duurdere/betere maar deze kan ik dan volgende week makkelijk meenemen :slightly_smiling_face:

neem gewoon een krultang van het merk remington of babyliss ofzo en dan dat hij redelijk hoog kan qua watt,

dit is wel een goede:

http://www.mediamarkt.nl/…ng,10259,14834,55655.html

deze ook
http://babyliss.nl/c20e-conische-krultang/
echt binnen no time krullen

verder weet ik niet hoe groot je krullen moeten zijn.

een krulset kan ook, over het algemeen blijft het dan beter zitten. Maar duurt langer en is soms lastiger om te doen.

Ik heb ook vrij dik haar en ben met de krultang ook ruim een uur bezig. Ik heb een paar maanden geleden een stijltang gekocht, en daarmee kun je ook krullen maken. Dat gaat veel sneller, dan ben ik binnen een kwartier klaar! Je kunt namelijk grotere plukken gebruiken. Je moet er wel een hebben met afgeronde hoeken, dus dat wanneer je vanaf de bovenknt kijkt, het toch een soort vorm van de krultang heeft. Op youtube kun je tutorials vinden.

Succes!

deze?
http://www.mediamarkt.nl/…l,10259,14833,181009.html

heb m zelf, heel blij mee.
Zit ook een dvd met instructies bij.