Kralen dieren maken van Rocailles?

Ik zou dit graag willen doen… ik weet dat het vroeger een tijd in was en dat een vriendin van mij dit toen deed, maar ik zou het graag willen leren. Ik geloof dat het van rocailles is gemaakt maar dit weet ik niet zeker. Maakt iemand deze kralen dieren en/of weten jullie duidelijke boeken of tutorials op internet om dit te leren?

Ik heb even een plaatje van internet gehaald ter verduidelijking:
http://www.babylonpuzzels.be/img/p/1417-2215-thickbox.jpg

Wow, wel heel erg leuk!

Ik denk dat je op youtube en deviantart heel veel vind… Typ je het in het Engels in met tutorial erachter?

je kan het ook gewoon van die mini kralen maken. ik heb zelf ooit zo’n salamander gemaakt. Maar ik wist hoe ik die moest maken doordat ik er eentje gekocht had, helaas beide verloren.

http://browse.deviantart…ion=&global=1&q=rocailles

Die 2e miss? Een rat/muis?

@aardbeilove: ik weet niet meer wat ik allemaal had gezocht haha. “kralen dieren” “dieren van kralen” “rocaille dieren” etc… maar ik kom niet heel veel tegen. Of het ligt aan mij hihi :flushed:

@cecipas: Ja die heten toch rocailles of niet? Die mini kraaltjes?? :flushed: Wat zonde dat je die bent kwijtgeraakt!! :frowning_face:

Moet ik maar weer eens gaan doen, kan je hartstikke leuke dingen van maken. :ok_woman:

Wow wat gaaf bedankt! Die heeft mooie kleuren! :grinning: Zou dit ook zonder ijzerdraad kunnen maar bijv. met plastic draad?? Dit lijkt mij prettiger werken hihi of zou hij dan in elkaar ploffen.

ja klopt maar dat wist ik net nog niet hehe :’)
ja vind het echt balen…nu nog steeds :’)

Hmm, zoek in het Engels… Wil je per se dieren? Miss kun je ook dingen van plaatjes namaken, en anders als je het beter kan…

ik deed het met nylon.

Ja het lijkt me leuk om (als ik eenmaal weet hoe het werkt) mijn eigen dieren te maken en maar eerst misschien patroontjes van hello kitty en andere “cute stuff” :stuck_out_tongue: Je kan er namelijk ook fruit van maken of cupcakes ofzo. -^_^-
edit: ja dat lijkt me fijner dan ijzerdraad

http://www.google.nl/sear…6l6l0l5l0l0l149l149l0.1l1

http://www.youtube.com/re…y=rocailles+tutorial&aq=f

Miss dat je hier wat tussen kan vinden?

Bij de winkel lucardi zie ik vaak van die kleine sleutelhangers van met die kralen zeg maar, ik heb zelf die salamander kunnen maken doordat ik er eentje had gekocht op de markt (en dus namaakte), dus misschien kan je daar is langs?

Ik heb nu op beaded animal tutorial gezocht en daar vind ik veel meer voor! Ik kan dus veel meer vinden als ik in het engels zoek hihi. Maar kijk hoe schattig deze is! *loves it*: http://www.youtube.com/watch?v=Bl5lw8e9-9Q

Dat deed ik vroeger ook :grinning: een krokodil maakte ik enzo :grinning:
Als het goed is zijn er pakketjes te koop met die kralen en met instructies, naja dat was vroeger tenminste zo :grinning:

Ja ik zag ook ooit bij de kijkshop van die sleutelhangers en toen dacht ik al van ohh ik wil dat maken! Ik moet eerst afstuderen voor school maar daarna kan ik dat doen! :grinning: Maar bedankt voor de tip! :relieved: knap hoor dat je hem zo kon namaken :grinning: Ik zag ook een keer op de markt in italie een aardbei ervan en die glinsterde in de zon… zo mooi haha :grinning:

Omg, wat schattig! Maar ik moet me inhouden haha, ik heb nog fimo. :grinning:

Weet je toevallig van welk merk of wat de naam daarvan was?? :grinning:

haha kijk is wat ik hier eens vind :’)
http://www.beestenboel-decoraties.nl/bbfotosontwerp1.htm
wel leuk gevonden maar dat ding lijkt op een condoom…

Ow dat is ook super leuk! Dat deed ik vroeger wel eens met mijn moeder hihi :grinning: Ik zag toevallig vandaag allemaal leuke sieraden van fimo enzo. Maak jij dat ook? Of wat maak jij van fimo? :relieved:

En omigosh ik wil die penguin maken!! hij is zo schattig klein! :grinning: