Kortere slikperiode pil

Hoi!

Ik word volgens m’n pilstrips in week 27 ongesteld, nou komt dat me echt belachelijk slecht uit :3. Ik kan dan doorslikken, maar ik heb al-tijd een doorbraak bloeding, wat bij mij zo ongeveer hetzelfde is als gewoon een week ongesteld zijn + nog een week, de tabletvrije periode.
In de bijsluiter staan alleen dingen over verkorten en niet houden van je stopweek, weet iemand of je ook gewoon korter kunt slikken?

Dankjewel alvast!

Volgens mij moet je minstens drie weken slikken en kun je niet verkorten.

Heej

Kan wel, want je kan ook je cyclus verschuiven met de pil. Ik weet niet precies hoe dat zit maar dat kan je gewoon bij de apotheek vragen.

Hallo en pleur een eind op!

Maar als in… Word je dan niet ongesteld of is het gewoon niet zo goed?
Want ik slik ook bíjna nooit door dus vind het niet erg als ik het dan een keer door de war moet schoppen om een fijne week te hebben.

ty haha!

En… dat is inderdaad een goed idee ja :3 Dacht, misschien heef iemand dit eerder gehad maar dan ga ik dat morgen even doen!

Volgens mij kan dat niet hoor. Je kunt je stopweek verkorten, maar de cyclus zelf niet, anders is het geen goede cyclus meer toch?
Kun je de pil niet gewoon een paar dagen langer slikken of heb je dan ook al meteen doorbraakbloeding?

Pleur ?

^Dat je weg moet gaan! Je hebt net je account aangemaakt en komt hier aan met een pornoverhaal dat je wilt gaan delen. Doe ff normaal joh en ga een ander forum lastig vallen.

Jaa, meteen een doorbraakbloeding. En die duurt dan 2 weken :3
Ik snap wel dat de cyclus dan niet meer goed is, en het is misschien niet heel goed voor me maar normaal hou ik me bijna altijd aan de 3 en 1 weken en ik zal het daarna dan ook meteen weer normaal slikken. Ik vraag me alleen af of als ik stop, ik dan ook meteen ongesteld wordt of dat m’n lichaam zo aan de cyclus is gewend dat het toch in die ene week zal vallen.

je kan m wel korter maken mss (al denk ik dat t verschilt per lichaam hoe je erop reageert), maar dan ben je sowieso niet beschermd dat je dat iig weet

Sorry meiden en zeker Stéphanie ik ga julie niet meer lastig vallen :frowning_face:

@SleighBells nee daar is het ook niet voor haha! Meer dat ik dan geen zin/tijd heb om erop te moeten letten met wisselen ed en dat het soms alsnog heel erg is, terwijl ik dan leuke dingen wil gaan doen enzo.

Maar bedankt iedereen, ga het daar morgen even vragen!

:3 Doe dat.