Koppel topic

Hey meiden,

oké, dus ik zat te denken: ‘‘ik zou weer eens moeten gaan daten.’’ het is net 5 maanden uit met mijn ex en heb nog steeds moeite ermee omdat hij mijn eerste vriend was en bla bla bla, nooit zo goed behandeld, bla bla bla, nooit eerder verliefd geweest etc.
Maar ik ken dus helemaal geen leuke jongens, of ontmoet jongens waarmee ik op date zou kunnen, waarna ik dacht: ‘‘heel veel girlsceners zullen toch wel tegen dit probleem aanlopen?’’ ( of ben ik de enige zielenpoot hier? xD ) dus ik bedacht… Een girlscene koppeltopic!
Ik had het zo bedacht, iedereen heeft wel die eeuwige single vriend of broer, of zoekt zelf eigenlijk weer een leuke jongen om mee te daten… Dus dan plaats je hier het profiel van die vriend, of je broertje, of van jezelf en zet erbij: de naam, leeftijd, woonplaats en evt. hobby’s en/of wat hij/jij zoekt. Weet niet of mensen hier eigenlijk op zitten te wachten, dus reacties erop zijn welkom, en wanneer er heel veel negativiteit op komt ben ik verstandig genoeg om hem te laten verwijderen :slightly_smiling_face:
Dus kritiek is welkom, positieve reacties ook, maar houd het netjes meiden, ik ben ook maar een girl met een random idee :slightly_smiling_face:

Niemand? :stuck_out_tongue:

Zoiets is er toch al?

Kon niks vinden, maar dat kan aan mijn zoek kwaliteiten liggen? :stuck_out_tongue:

http://forum.girlscene.nl/forum/liefde-boys/dump-een-vriend-249366.0.html

http://forum.girlscene.nl/forum/liefde-boys/dump-je-broer-2-248459.0.html