Knotje maken?

Hoe maak je nou een knotje zonder dat er haartjes uitsteken zeg maar uit dat knotje, het staat gewoon niet als het doe. :S Hoe maak je nou een fatsoenlijke knot?

http://4.bp.blogspot.com/_EMUETdAk8Is/SwuGAfrpAOI/AAAAAAAAB80/tk2QvIMqLeM/s1600/le+french+bun.jpg

http://www.ilovebeautynews.nl/ilovebeautynewsonline/wp-content/uploads/2010/11/NEW-TREND-Gooi-het-omhoog-Jennifer-Lopez-is-al-jaren-fan-van-de-hoge-knotjes.png

Dit wil ik maar dat lukt me never noooooit :frowning_face:

^ze vraagt zonder dat er haartjes uitsteken.

ik maak altijd eerst staart iets hoger dan dat ik de knot wil (ivm uitzakken enzo) met twee goede stevige elastieken en rol het dan heel precies op en zet het met speldjes vast. als er nog plukken uitsteken zet ik die ook met speldjes nog vast. maar het hangt er ook een beetje vanaf wat voor haar je hebt, mijn haar komt tot iets over mn onderbroek dus vrij lang :slightly_smiling_face:

Zo’n knotje kan je maken met een hair donut

http://27.media.tumblr.com/tumblr_llpetwhvWF1qi9wpgo1_500.jpg

Zo’n haardonut kopen, bij de etos/kruidvat/kapper etc.!

Oh, Telephonic was me voor. Maar zulke knotjes bedoel ik dus met die haar donut ja ;p

Maar ik heb erg dun en fijn haar dus dan zie je die donut toch zo? Dat staat voor geen meter joh.

Nu het hier toch over knotjes gaat, ik heb een hairdonut, maar ik heb best wel lang haar, dus als ik hem er in heb zitten wat doe ik dan met die lange plukken? want ik hoor dat mensen dat er weer onder proppen maar dat werkt bij mij niet daar is het teveel haar voor, en er zo omheen wikkelen dan springen er sprieten uit omdat ik lagen heb. Tips?

Ik heb van die draaispelden waarmee je goed een knotje kan maken met lang haar en het de hele dag kan blijven zitten! Gewoon mn haar vastpakken als een staart, ronddraaien, dan in de vorm van een knotje, die spelden erin draaien(ik gebruik er met lang haar 3 a 4) en dan nog een strik erom heen zodat het er leuk uit ziet.

Maar zo draag ik mn haar niet echt vaak meer. Vroeger wel.

http://www.hairromance.com/wp-content/uploads/2012/03/Hair-Romance-Big-Bun-Tutorial-Collage1.jpg

Kan het niet op een andere manier wil niet met een donuthoofd rondlopen. =S

zoals plaatje nummer 1 - maar dan heel strak oprollen en goed vast zetten. Je kan ook eerst een staart maken en daarna zoals manier 1 doen.

ik heb dat probleem ook, mijn haar zakt op een of andere manier toch altijd weer uit.

Ik heb ook lang haar, dat er omheen wikkelen ziet er bij mij ook altijd zo stom uit.
Ik maakt altijd eerst eens taart, doe de donut onderin m’n staart, en rol m dan op, met mn haar dr in zegmaar :stuck_out_tongue: wordt ie supermooi strak van, en dat ff vastzetten met speldjes :slightly_smiling_face:

Niet dat je er wat aan hebt, maar een lossere knot is toch veel mooier …?

http://www.youtube.com/watch?v=7ywgUDBpnX0 van mn favoriete ballet YT-kanaal! Als je niet zo van ballet houd, kun je meteen skippen naar 1:22 :slightly_smiling_face: Deze knotjes zijn allemaal strak. 3 versies!

Vergeet je ‘‘nette’’ knot dan lekker maar :wink:

die eerste versie lukt mij opzich wel, maar een tijdje later zakt mijn haar alweer uit :frowning_face:

oke! Hoe zakt het uit? Hoe het meisje de oma-spelden erin steekt is namelijk niet de beste manier. Je moet ze zegmaar van binnenin de knot naar buiten steken, en dan op je hoofd er weer in duwen. Dus met een bochtje. Je kunt ook wat haarspray gebruiken en zorg ervoor dat je een goed stiekje hebt. Kan me voorstellen dat je het haarnetje niet wil gebruiken. Zorg er dus voor dat je dan de haren goed vastzet in het stiekje, gebruik anders nog een extra stiekje. Als ik op deze manier een balletknot maken kan ik de hele dag een balletvoorstelling dansen zonder hem opnieuw te hoeven doen! Veel oefenen helpt ook, zo heb ik het ook geleerd en kon het na een paar maanden binnen vijf minuten. :wink: succes