kleurspoeling bij de branwash, blonder maken!

*brainwash, zie net dat het fout is gespeld!

hoii!

ik wil mijn haar graag wat blonder voor de zomer, maar dat lukt me niet met een pakje uit de kruidvat… ik wil namelijk niet permanent.
ik heb al die van l’oreal honingblond cremespoeling geprobeerd, maar het resultaat was 0,0 helaas :’)

nu las ik op de site van de brainwash dat je daar een kleurspoeling kon doen, heeft iemand er ervaring mee om daar je haar blonder te laten verven? mijn haar is nu zo:
http://4.media.hyves-stat…W8wc/0/img1492995771.jpeg
en ik wil het graag zo:
beetje vage foto…
http://data.whicdn.com/im…fjyidAuW1r2ypy5_large.jpg
op deze zie je het beter
http://www.trendystyle.nl…e-2011/haartrends2011.jpg

heeft iemand hier ervaring mee? en is dit eigenlijk wel mogelijk met een kleurspoeling? ik wil geen uitgroei namelijk.

als het niet kan dan ga ik voor highlights, maar die heb ik al eerder laten zetten en ze vielen een beetje weg in mijn haar (ik heb nogal vol haar)

xxx

Ik denk niet dat dat gaat lukken met een spoeling. Misschien heel veel highlights laten zetten? Of een blondeerspray :slightly_smiling_face:

Precies mijn vraag!

Okee dankjewel voor je reactie! Ik wil liever geen uitgroei, en dat krijg je toch met een blondeerspray?

En als ik nou een hele lichte spoeling pak? Gewoon bijna witblond. Denk je dat mijn haar dan wel blonder word?

Lichter maken gaat ,denk ik, niet zo makkelijk met een spoeling. Ik zou het sowieso even aan de kapper vragen. Highlights kunnen idd ook, dan zou ik er wat meer nemen dan normaal, dan lijkt je haar ook een stuk blonder (:

hmm… okee dat is wel jammer.

het is niet mogelijk met een spoeling, je kunt blonderen, blondspray of citroensap proberen wat wel niet goed voor je haar is.

okee, dan ga ik voor de highlights. :slightly_smiling_face: dankjewel voor jullie advies!

Blondspray van John Frieda!

krijg je dan uitgroei?

blonder gaat niet met een spoeling. wel met verf (ga hiervoor naar de kapper en kan alleen als het haar nog nooit geverfd is). highlights krijg je ook uitgroei van. En er is geen tijdelijk iets om blonder te gaan.

^Jep, maar dat krijg je sowieso met lichter maken! Ik had zelf héél veel hele dunne highlights laten zetten, zodat je niet echt ziet dat het highlights zijn… dan lijkt het een stuk lichter :slightly_smiling_face: toen ik dit beu was heb ik het gewoon teruggeverfd naar m’n eigen kleur.

Ik vind trouwens dat je van jezelf een hele mooie kleur hebt!

Je krijgt geen lichtere kleur door een spoelig, dit moet gekleurd 9of liever gezegd ontkleurd) worden. Daarmee is uitgroei ook onontkoombaar, het is alles of niets. Probeer eerst highlights en kijk hoe het je bevalt

mijn haar brak af van blondeerspray! dus test het eerst even op een klein plukje

Spoeling is om pigment toe te voegen aan het haar. Dus lichter gaan met spoeling is heeeel moeilijk. Met verf kun je juist pigment weg halen waardoor je het elke kleur mogelijk kan maken :wink: