Kleur, stijl en imago advies

Meer informatie op http://essella.be

Kleuradvies

Samen ontdekken we je kleurenpalet. Daarvoor werken we met het vier seizoenen systeem. Eerst zoeken we je seizoen en dan diepen we deze verder uit door je topkleuren te ontdekken. We bekijken erna samen welke combinaties je nog meer doen schitteren. Ook krijg je tips ivm haarkleur, juwelen en brilmontuur.

Met de goede kleuren zie je er jonger, stralender, zelfverzekerder en gezonder uit. Als je kleuren aanhebt die niet bij je passen accentueer je de eventuele rimpeltjes, wallen, oneffenheden en rode vlekjes.

Je gaat naar huis met een lijstje persoonlijke kleuren, tips, mogelijke combinaties en een paspoort met stoffen kleuren.

Stijladvies

Samen zoeken we uit waar je echt mee staat en wat goed bij je past. Daarbij vertrekken we van het gezicht en de beenderstructuur. Gaan we dieper in op het kapsel, brilmontuur, lengte en vorm van de juwelen, handtas, schoenen en hakken. Dan gaan we over tot het bepalen van de lichaamsvorm en zijn belijning, de opmeting en de verhoudingen. We overlopen alles en zitten gezellig samen waarbij je allerlei tips krijgt om te accentueren en te camoufleren. Welke motiefjes, soorten stoffen en belijningen je flatteren.

We gaan op zoek naar je eigen stijl, wat er het beste past bij je persoonlijkheid en wat je wilt uitstralen. En hoe je dat in functie van je lichaam kan verwezenlijken.

Je gaat naar huis met een beter inzicht in je eigen lichaam, tips en een beter beeld over je stijl of waar je naartoe wilt en hoe dat de verwezenlijken, kortom met een persoonlijke stijlfiche.

Reclame mag niet.