kledingsstijl grunge/hipster

Hey iedereen,
De laatste maanden ben ik heel hard van stijl verandert (van zeer meisjesachtig naar echt grunge, hipster, … En al die andere donkere kleding stijlen) :slightly_smiling_face: nou mijn vraag: Hebben jullie ook zo’n stijl (grunge) en wat vinden jullie ervan? Xxx :upside_down_face:

Nah niet heel uitgesproken maar ik denk dat mijn stijl het meest overeenkomt met die van Susan Radder (die actrice die ook in pijnstillers speelt) alleen ik heb niet het korte roze haar wat me overigens wel fucking vet lijkt

moet je maar even op haar instagram kijken

Owkej doe ik :upside_down_face:

Ik hou heel erg van die grunge stijl al probeer ik wel soms kledingstukken met een netter kledingstuk te combineren omdat het er anders echt uit ziet of je niets om kleding geeft (wat bij die grungestijl natuurlijk eigenlijk de bedoeling is).
Op mijn tumblr staan ook wel aardig wat grunge plaatjes. De zwart-wit tumblr in mijn sign. Voor inspiratie kun je daar misschien even kijken.

ik heb een hele ‘brede’ kledingstijl, maar ik draag wel het meest donkere kleuren enzo
soms draag ik casual, soms iets meer meisjesachtig maar nooit té meisjesachtig, soms een beetje grunge/hipster, heel verschillend eigenlijk. maar ik heb wel echt mn eigen stijl :’)

Ik draag heel veel zwart… Weet niet of je het zozeer grunge kunt noemen, maar hey, het is zwart :wink:

ja ik wil ook graag naar deze stijl ‘overstappen’
ik draag nu soms grunge maar ook wel ‘saai’ en girly

Mijn kledingstijl heeft wel grunge invloeden. Ik draag meestal zwart, bandshirts, ruiten blouse, Dr. Martens etc.

Ik heb ff op google gekeken en vind dat het er leuk uitziet.
Het is niet echt mijn stijl denk ik, niet omdat ik het niet mooi vind, maar als ik zo in m’n kledingkast kijk komt het niet echt overeen. Geen idee of ik een bepaalde stijl heb, ik koop altijd gewoon wat ik leuk vind. :slightly_smiling_face:

Dit hoort niet echt in dit topic thuis maar waar koop je je bandshirts?

Meestal bij Large, Etsy, kringloopwinkels en soms de Primark.

Ik kleed me ook altijd hipster grunge. Bandshirt, shorts, oversized spijkerjasjes etc. Vind het een zeer leuke stijl!