Kleding sollicitatie

-

Ik ben bekend met Adecco door mijn opleiding(HRM). Je hoeft daar inderdaad niet strak in het pak, maar een zwarte broek met een nette top word wel erg gewaardeerd. :slightly_smiling_face:

Voor je sollicitatie is het altijd belangrijk om iets aan te trekken waar je je prettig in voelt. Bijv. geen rok aan trekken als je die nooit draagt. Ga voor een look die jij ook zou kunnen dragen op een gewone dag. Als je geen rokken/jurkjes draagt zou ik voor een nette (spijker)broek gaan met een leuke blouse en een blazer. Hakken kan, als je er goed op kan lopen.

Hopelijk heb je hier iets aan, beetje warrig haha. Zolang je er verzorgd uit ziet moet alles goedkomen!

Ja ik draag juist altijd rokjes en jurken, dus dat zit op zich wel goed. Ik wil nog nette zwarte pumps kopen die niet te hoog zijn omdat ik niet echt geschikte schoenen heb. Veel die ik heb zijn te hoog of teveel toepas of beschadigd.

Ik heb deze jurk: http://www.hema.nl/winkel/dames/dameskleding/damesjurken-rokken/damesjurk-(36348702)?color=donkerblauw

En dan dit soort schoenen: https://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-dames/home-dames-schoenen/home-dames-schoenen-pumps/00003001410452/Zwarte*pump.prod?imgFmt=&fromCategoryDetail=true&positionInList=14

De link van de schoenen krijg ik niet geopend, maar de jurk is mooi en erg geschikt.

Mooie jurk! Lijkt mij meer dan geschikt voor een sollicitatie :slightly_smiling_face: En de schoenen ook, lijkt mij samen een mooie outfit!

Die jurk kan prima! Mooie classic ketting erbij en prima.