Klaar voor seks, maar single..

Ok dus… Ik heb nog nooit een lief gehad ofzo (en dat interesseert me momenteel ook niet) maar voel me al een hele tijd volledig klaar voor mijn ontmaagding. Dat was nooit lastig maar nu begin ik ook eeecht het gevoel te hebben dat ik gewoon amper nog kan wachten! Maar hoe pak ik dat dan aan? Ik heb wel iemand in gedachten waar ik het misschien wel mee wil doen (maar ben er niet verliefd op), maar hoe maak ik dat dan (zo subtiel mogelijk) duidelijk zodat het dan ook echt eens gebeurt? Of moet ik echt gewoon wachten tot de moment vanzelf komt, ook al duurt dat dan nog een jaar? Help aubb!! :flushed:

  1. Je kunt wachten totdat je een vriend(in) hebt
  2. Je zoekt iemand die je wil ontmaagden

Hoe oud ben je eigenlijk? Ik denk dat wanneer het zover is, toch niet zo klaar voor bent als je denkt

Ik zou persoonlijk wachten tot je een relatie hebt met iemand waarvan je houdt. Je zou er achteraf spijt van kunnen krijgen dat het met een random iemand is gebeurd. Maar als je het perse wil, maakt contact met die jongen, spreek met hem af, zorg dat je je op je gemak voelt bij hem.

Kijk, de eerste keer is overrated, seks is iets wat enkel met ervaring beter wordt. De eerste keer is best ongewennig en ongemakkelijk.

Aan jou de keuze om die eerste awkwardheid met een random persoon (die je hopelijk wel vertrouwt) te doen, je gaat sowieso het gevoel hebben van “was dit het? maakt iedereen hier zich zo druk om?” Maar na een paar keer casual seks wordt het vast beter en bouw je ervaring op.

Of je wacht tot je het kan delen met iemand waar je om geeft, het zal even onwennig zijn, maar het is wel met iemand waar je iets voor voelt.

Beide scenario’s hebben zo zijn voor en nadelen, afhangend van hoe jij als persoon bent kan de ene keuze beter zijn dan de andere. Als jij jezelf ziet als iemand die graag seksueel wil experimenteren met meerdere mensen en/of friends with benefits, ga ervoor. Maar als het enkel is omdat je nu ene beetje horny bent en je eerder nieuwsgierig bent naar hoe het is, zou ik nog even wachten.

Ook zou ik je leeftijd laten meespelen, als je onder 17/18 bent zou ik gewoon nog wat wachten, ben je ouder, maakt het wat minder uit.

Eender wat je kiest; jouw keuze, geen enkele van de 2 maakt je tot een preuts/onervaren persoon of slet.

(Ik ben heel blij dat ik heb gewacht tot ik met mijn huidige vriend samen was, ik was 18 maar al best lang “klaar”)

Ok bedankt allemaal, ik ga nu nog geen moeite doen om het zover te krijgen en gewoon zien hoe het loopt. Nog even wachten zal idd wel niet zo erg zijn :stuck_out_tongue:
Het maakt me opzich niet uit dat het met een random persoon zou gebeuren maar ik zit op een enorm preutse school (en jongens gaan alleen met jongens om en meisjes alleen met meisjes, tenzij je enorm populair bent…) dus om het zover te krijgen zou waarschijnlijk best een uitdaging worden… Anyways thank you all!

Heeey anoniempje
Ik heb het zelfde probleem, ik ben ook klaar voor de eerste keer. Alleen ik ben single, mij maakt het eigenlijk ook niet meer uit wie het is. (Als het maar een meid is).

Als je contact met me wilt opnemen
Snapchat:

:grinning_face_with_smiling_eyes: wtf ^

Hi Sam, sorry dit is hier niet de bedoeling. :wave:

Huh, hoe weet je dat hij Sam heet? :cold_sweat:

E-mailadres. :sunglasses:

tieten