kirsten's fotografie II

mijn andere topic was een beetje uitgestorven, dus ff een nieuw topic :wink:
opbouwendekritiek??

http://i41.tinypic.com/f02iw6.jpg

http://i41.tinypic.com/2lsa3h2.jpg

komt zo meer (:

Hoeveel topic heb je wel?

http://i43.tinypic.com/2ewfj39.jpg

dit is de 3e of 4e. En je andere topics zijn helemaal niet uitgestorven, al eens gedacht aan uppen?

dit is de 2e van fotografie en ik heb al 2 x ge-upt. maar dit is een topic over foto’s niet over klagen dat ik al een topic heb (:

lelijk.

http://i42.tinypic.com/156qt6b.jpg

ik heb niet erg veel aan ‘lelijk’
graag opbouwende kritiek

Ik vind je foto’s ook niet zo, er zit niet echt een gedachte achter… en ik vind 3 té overbewerkt! Maak wat orginelere foto’s, want scherp zijn ze wel.

En inderdaad voortaan gewoon een aantal keer je oude topic uppen want hier wat het forum natuurlijk alleen maar langzamer door als iedereen elke keer een nieuw topic aanmaak.

De eerste is een beetje teveel beweging. Dan zit er of te weinig of te veel contrast in je foto. En de compositie is niet helemaal geweldig probeer hier eerst eens wat mee :slightly_smiling_face:. Wat ik nu zie zijn vakantie kiekjes.

ik vind er niets aan.
+ ik snap de eerste foto niet.

is dit om ook echt (opbouwende) kritiek te krijgen of wil je alleen maar aandacht en complimentjes omdat je zelf denkt dat je geweldige foto’s maakt?

geen kritiek hier - ik vraag het me gewoon serieus af. je zou niet de eerste zijn.

Je hebt volgens mij 3 topics. Sorry hoor, maar als je als sommige meiden hier een topic hebt met 20 pagina’s die overvol is, dan snap ik het. Maar je had net een nieuw topic aangemaakt. Ik ga dit topic sluiten, het is niet de bedoeling om zo snel nieuwe topics aan te maken. Up je ‘oude’ topic elke dag ofzo!