Kinderliedjes over eten.

Ik loop stage op een kinderdagverblijf, en stagebeleider vroeg ik een liedje wilde zoeken over eten. Want ze gaan beginnen met een nieuwe thema, en het heet ‘‘Aan tafel’’ volgens mij.

Maar mijn vraag is, of jullie misschien paar liedjes kennen/weten die daarover gaan. Ik heb al op internet gekocht, maar er zit meestal geen muziek erbij. Dus weet ik niet hoe ik het moet zingen. Of het is veels te lang of juist te kort.

Dank jullie wel,

op school iets van smakelijk eten smakelijk haphap dat zal lekker samkken dat zal lekker smaken drink maar op eet maar op Eetsmakelijk!

Moeders wil is wet ofzo van kvk.

ik zag twee beren broodjes smeren! haha

Elsje fiederelsje :slightly_smiling_face: Heb dat lied al zo vaak moeten horen!

Hopelijk heb je iets aan deze lijst. Er zitten ook veel tussen die ik niet ken

http://www.peuteren.nl/ki…iedjes.php?cat=Eetliedjes

Wat voel ik daar in mijn buik? stiekempjes geknor. Al het werk aan de kant en een hapje tussendoor. Dit 2 keer, en dan: smakelijk eten smakelijk drinken iedereen zit klaar, smakelijk eten smakelijk drinken en nu smikkelen maar.

^wat schattig!

alles is op - samsom en gert
http://www.youtube.com/watch?v=twYtQCEGbao

http://www.kinderliedjes.nu/category/eten-en-drinken/ hier heb je liedjes en het word gezongen! super makkelijk om t leren dus :slightly_smiling_face:

Ik heb gehoord dat ze in sommige kleuterscholen liever niet met Studio 100 figuren e.d. werken. Maar dat is niet overal natuurlijk!

Van samson en gert heb je ook nog:

  • Spaghetti
  • Patatjes (maar dat is wel erg Vlaams natuurlijk, hahaha)

Oh hier heb je er ook nog heel wat
http://www.kinderliedjes…en.drinken/overzicht.htm