Kiiszz verkoopt! Boeken,Sjaals,Kleren

Hallo!
Ik verkoop weer een aantal dingetjes!
Mijn boekenkast zit ook overvol en ik weet zeker dat jullie meiden deze boeken ook leuk zullen vinden.
Als je geïnteresseerd bent in een boek laat maar een note achter of een reactie.
Ook verkoopt ik een aantal sieraden, kleren en een paar sjaals!
Ik sta in het betrouwbare verkoperstopic!

Mooie panterkleurige sjaal

http://i47.tinypic.com/yjhfk.jpg

http://i46.tinypic.com/11b51k5.jpg

Hele warme dikke groen/wit/zilvere sjaal van de Men At Work

http://i48.tinypic.com/acr1it.jpg

Mooie driekhoeks sjaal met tijger print

http://i48.tinypic.com/33bpt2b.jpg

http://i45.tinypic.com/2nbwuc4.jpg

Mooi driehoeks sjaal met tijger print

http://i46.tinypic.com/11ucmq8.jpg

http://i48.tinypic.com/2hhhmbq.jpg

Heel leuk mobiel-Ipod hoesjes voor aan je nek
Kleur: Donker bruin, krokodillen print

http://i45.tinypic.com/20fd9nd.jpg

http://i50.tinypic.com/knmfl.jpg

Leuk uitgaanstasje met zwart/zilvere details
Kleur: Zwart krokodillen print

http://i48.tinypic.com/2hnwgtz.jpg

http://i48.tinypic.com/2hnwgtz.jpg

http://i47.tinypic.com/33ynac8.jpg

http://i47.tinypic.com/2rmwe8k.jpg

Titel van de boeken met de beschrijving:
De vlinder-theorie (Tine Bergen)
Aan het begin van wat een lange, saaie zomer dreigt te worden, besluiten hartsvriendinnen Lien en Linn een weddenschap af te sluiten. Gespreid over een week zullen ze elkaar drie opdrachten geven. Wie die opdrachten het best uitvoert, mag uitgaan met de jongen op wie ze allebei een oogje hebben. Dat is de start van een week waarin de meisjes voortdurend wankelen op de broze afgrond tussen aantrekken en afstoten die hun vriendschap zo kenmerkt. En wat gebeurt er als je toch valt?

Fout (Mel Wallis de Vries)
Stel je voor; je wordt wakker vastgebonden aan een boom en je hebt geen idee waar je bent. Het is koud, regenachtig en in de wijde omtrek is geen mens te bekennen. Bij je voeten ontdek je een briefje met de tekst: Dit is je verdiende loon. Vanavond ben je dood. Het overkomt de zestienjarige Sophia. Ze is wanhopig en probeert van alles om te ontsnappen. Maar tevergeefs. Terwijl de tijd doortikt, herinnert ze zich langzaam weer flarden. Weet Sophia uiteindelijk wie haar heeft ontvoerd? Kan ze dit overleven? En welke rol speelt Damian, haar nieuwe vriend? Ze heeft slechts een dag om achter de waarheid te komen.

Deluxe (Anna Godbersen)
De beeldschone zussen Elizabeth en Diana Holland zijn razend populair in de hogere kringen van New York. Niets lijkt een gouden toekomst in de weg te staan. Maar de verantwoordelijkheid voor hun reputatie drukt zwaar op Elizabeths schouders. Kiest ze voor de familie-eer of voor de ware liefde? Als haar rijtuig omslaat en Elizabeth wordt meegesleurd door de East River is de upperclass van New York in diepe rouw. Maar tegelijkertijd begint het geroddel; Werd de sociale druk haar te veel? Zat er een schandaal verborgen onder de schone schijn? Of kwam het iemand wel heel goed uit dat Elizabeth verdween?

Loverboys (Helen Vreeswijk)
Twee doodgewone meisjes ontmoeten een ongewone jongen.
Mo is knap, spannend en een beetje mysterieus. Mo is een loverboy, hij is doelbewust op zoek naar jonge meisjes die zich niet goed in hun vel voelen en niet al te stevig in de schoenen staan. Mo overlaadt hen met cadeaus en doet alles om het de meisjes naar de zin te maken. Ze worden allebei smoorverliefd op hem en dat is precies wat hij wil. Hij speelt de twee vriendinnen tegen elkaar uit, maar de meiden willen hem niet teleurstellen en zeker niet verliezen. Om te bewijzen dat ze van hem houden, gaan ze ver. Veel te ver. Door toedoen van Mo komen ze in de prostitutie terecht. Dan volgt een barre strijd om te ontspannen aan zijn terreur.

Gossip girl
Van de Wereldwijde bestsellerreeks Gossip Girl, die inspireerde tot de gelijknamige populaire tv-serie

Buiten zinnen ( Mel Wallis de Vries)
Karlijn zit in de eindexamenklas en is erg populair bij haar klasgenoten. Op een nacht heeft ze een angstaanjagende realistische droom over een man die in haar kamer is en haar aanraakt. Maar als ze wakker wordt, is ze alleen. Vanaf dat moment verandert haar leven totaal. Elke nacht komt de nachtmerrie erger en dreigender terug. Karlijn wet niet meer wat echt gebeurt en wat fantasie is. De nachten zijn een kwelling en ze is bang, moet en wanhopig. Karlijns wanhoop zorgt voor conflicten met haar vrienden. Is ze gek aan het worden, of is er iets anders aan de hand?

Het ongelofelijke schooljaar van Scarlett M. (Jaclyn Moriarty)
Scarlett heeft het zwaar op school; ze is een studiebol en daardoor niet erg geliefd bij haar klasgenoten. In het nieuwe schooljaar neemt ze zich voor om meer vrienden te maken. Die mogelijkheid doet zich voor wanneer ze het nieuwe vak “VOS” krijgt: Vriendschap, Ontwikkeling en Samenwerking. De docente is nieuwe en zit vol gekke ideeën; Scarlett vindt de lessen nogal raar. Gelukkig komt Finnegan, de nieuwe knappe jongen, aangewezen als haar maatje met wie ze veel opdrachten samen moet doen. Scarletts voornemen dreigt echter te mislukken; ze voelt zich steeds vaker ziek en warrig. Wie wil er nu bevriend zijn met een meisje dat niet in orde lijkt? En hoe houdt ze haar schoolprestaties op peil?
Wanneer blijkt dat iemand het op haar gemunt heeft, komt Scarlett voor een moeilijke opgave te staan. Gelukkig heeft ze meer vrienden dan ze denkt…

Het geheugenspel (Nicci French)
Op een koude herfstmorgen wordt in de tuin van een landhuis in Shropshire, Engeland, het lichaam opgegraven van een zestienjarig meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Natalie Martello, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan 25 jaar wordt vermist. De vondst van Natalie Martello maakt voor de familie een einde aan sluimerende hoop en brengt tegelijkertijd een gruwelijke, lang verborgen misdaad aan het licht. Natalie blijft te zijn vermoord. Maar wie zou zo’n mooi en briljant meisje hebben omgebracht? En hoe heeft die onvoorstelbare misdaad voltrokken?

http://i46.tinypic.com/2la303p.jpg

Titels en de beschrijvingen
Hoe overleef ik met/zonder jou? ( Francine Oomen)
Het is weer aan tussen Rosa en Neuz. Helaas hangen er donkere wolken in hun zwevende hemel. Rosa’s moeder is erg down na Alexanders dood en Rosa heeft haar handen vol aan het huishouden en aan haar broertje, Appie Garnaal. Dankzij Neuz kan ze alles aan, denkt ze…
Maar nóg een verhuizing? Weg van Neuz? En een wel héél behulpzame buurman? Dit boek gaat over afscheid nemen en jezelf durven zijn en over keuzes maken. Over moeders en dochters en vooral over liefde en over vriendschap

Mijn naam is Hannah ( Valerie Blumenthal)
Isabella, een zelfstandige jonge vrouw, heeft haar leven goed op orde. Tot ze op een dag een klein meisje in een wandelwagentje ziet zitten. Niemand trekt zich iets van de peuter aan en Isabella neemt haar in een opwelling mee naar huis. Daar ontdekt ze tot haar schrik dat het kind duidelijke sporen van mishandeling vertoont. Ook vindt Isabella een briefje vastgespeld op haar kleren met de woorden; Mijn naam is Hannah. Wie mij vindt mag me houden. Dat doet Isabella dan ook, niet vermoedend welke enorme problemen zij zich met deze beslissing op de hals haalt.

Hoe overleef ik (zonder) liefde (Francine Oomen)
Waarom is liefde toch zo ingewikkeld? Dat is wat Rosa en haar vrienden zich afvragen. Wat voelt zij voor Jim? En Jim voor haar? Waarom is Neuz zo lang ziek? En wat spookt Rosa’s moeder uit op het internet? Waarom maak je dingen kapot, als ze je heel wilt houden? Waarom komen er woorden uit je mond, die je niet wil zeggen? En waarom komen er woorden uit je mond, die je niet wil zeggen? En waarom blijven de woorden die je wel wilt zeggen, vaak steken in je keel? Een heleboel vragen, en gelukkig ook veel antwoorden

Dream Girl! (Jil Karoby)
Ze is populair en ziet eruit als het kleine zusje van J.Lo. Ze heeft alles wat je je maar kunt wensen; het perfecte figuur, geweldige kleren, geld genoeg, leuke vriendinnen. Josie May is de ultieme Dreamgirl! Of toch niet? Josie ziet al haar pluspunten niet en piekert over het feit dat ze nog nooit een noemenswaardige zoen heeft ontvangen, laat staan dat ze ooit verder gegaan is dan dat. Haar vriendinnen stellen een plan op, zodat ook Josie zal gaan geloven dat ze toch echt een ware dreamgirl is!

Oorlogswinter

Hoe overleef ik mijn vakantie?
Jonas en Rosa zijn met hun ouders op vakantie op het eiland Corsica. Na een paar dagen verzucht Rosa, die zich stierlijk verveelt; O hoe overleef ik deze vakantie? Jonas krijgt het geweldige idee een wandeltocht te gaan maken, stiekem met zijn tweeën. Maar als het avond wordt merken ze dat ze zijn verdwaald, hoog in de bergen. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst, en ze zijn al uren geen mens meer tegengekomen.

Ik was twaalf en ik fietste naar school ( Sabine Dardenne )
Sabina Dardenne is twaalf jaar oud als ze door Marc Dutroux en zijn handlanger van haar fiets wordt gesleurd, in een busje wordt gebracht. Wat Sabine daar moet ondergaan is vreselijk. Zij moet zich uitkleden. Dutroux doet haar een ketting om de hals en bindt haar daarmee aan een bed. Na een paar dagen wordt Sabine naar een kelder overgebracht, waar ze in de tijd die volgt steeds weer wordt lastiggevallen door Dutroux. Aan het eind van haar gevangenschap krijgt ze gezeldschap van Laetitia Delhez en enkele dagen later worden de meisjes door de politie bevrijd.

100% Timboektoe
De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld is gestolen. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken behoorlijk als Romeo met een gloednieuwe camera aankomt. Kars beschuldigd hem van diefstal en de spanning loopt hoog op. Als Isa’s vriendje met een ander zoent, is voor Isa de vakantie echt verpest. Om hem terug te pakken probeert ze de knappe Kylian te versieren. Maar hij gaat er totaal niet op in. Wat zit erachter?

Hoe overleef ik mijn ouders? en Hoe overleef ik mijn eerste zoen?

Sorry voor mijn slechte foto’s maar ik heb even geen beter camera :cold_sweat:

[size=14pt]Voor de laatste keer bied ik deze kleren aan, ik neem elk aannemelijk bod aan! Hier gelden de volgende regels voor; Ik betaal de verzenkosten NIET, de prijs is dus exclusief verzendkosten. Alle kleren worden netjes verzonden en netjes voor verzending gewassen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de fouten die gemaakt worden tijdens de verzending (door welk bedrijf dan ook).

Leren Jasje
Maat: S
Kleur: olijfgroen
Prijs: bieden

http://i48.tinypic.com/f3clk4.jpg

http://i47.tinypic.com/1jvhj9.jpg

Blouse
Kleur: Blauw met strass steenjes aan de mouwen
Prijs: bieden
Maat: S
Helaas heb ik het bloemetje wat op de foto afgebeeld staat kapot gemaakt. Deze zit er dus niet meer bij.

http://i49.tinypic.com/2ajp1u8.jpg

http://i45.tinypic.com/2bbio5.jpg

Gin Tonic T-shirt
Maat: S
Prijs: bieden
Kleur: Wit

http://i47.tinypic.com/2vlog1f.jpg

Vero Moda 3/4 shirt
Maat: XS (kan ook S)
Prijs: bieden

http://i48.tinypic.com/2wgt5cm.jpg

Bershka Hempje
Maat: S
Achter de rug bevind zich een “leren” stuk
Prijs: bieden

http://i50.tinypic.com/2znzqq9.jpg

http://i50.tinypic.com/2znzqq9.jpg

Bershka Hempje
Kleur: mint blauw
Een bloementjes patroon (kant)
Maat: S
Prijs: bieden

http://i48.tinypic.com/2hzpsy.jpg

Jeans Center Shirt
Maat: S
Kleur: wit en bruin
Prijs: bieden

http://i46.tinypic.com/29m1z46.jpg

Supertrash Shirt
Sluit perfect aan op je lichaam (Maat S) met hele leuke pofmouwen die invallen
Prijs: bieden

http://i48.tinypic.com/eio3zl.jpg

Witte blouse van Zidane
Maat: One Size
Prijs: bieden

http://i47.tinypic.com/4icu51.jpg

up!

Omhoog!

k bied 2 incl voor tijgerprint sjaal

Heb je een duidelijkere foto van de sjaal van men at work? Ik kan de kleur niet echt goed zien!

Ik heb vanavond geen tijd om een foto te maken. Ik probeer dit nog te doen maar je krijgt hem zo wie zo morgen avond! :slightly_smiling_face:

Nee sorry dat gaat hem niet worden, de verzendkosten zijn rond de 1.00. Dan zou ik nog maar 1.00 krijgen voor mijn sjaal

update

Hoger! :slightly_smiling_face:

Ik bied 10 incl. voor het Supertrash shirtje :slightly_smiling_face: xx

Ik ga akkoord! Ik heb je een note gestuurd!

Ik heb morgen een update met kleren,sjaals en sieraden :flushed:

Slaap lekker Nederland!

  • Fout (Mel Wallis de Vries)
  • Ik was twaalf en ik fietste naar school ( Sabine Dardenne )

ruilen :slightly_smiling_face: ?

Ha! Sorry ik zie niks in je topic staan. Ik hou niet zo van die kledingstijl :slightly_smiling_face:
Je mag natuurlijk altijd bieden.

dat mint hemdje is superleuk ! is het een kleine S of een grote S ? note me ! x

Nou ik heb een normaal lichaam en bij mij zit hij gewoon lekker om mijn lichaam heen. Niet te strak en niet te wijd dus!

Mintgroen topje ruilen?:slightly_smiling_face:
Xx.

Sorry ik heb al vaker in je topic gekeken maar ik zie niks er tussen wat me echt aantrekt.
Je mag altijd bieden

heb je al de foto? :slightly_smiling_face: