Kietelfetish???

Hey, ik zit met een niet alledaags vraagteken. K heb een superlief vriendje, we zijn reeds een half jaar samen en onlangs heeft hij me het volgende vertelt: hij heeft een kietelfetish en zijn droom is dat ie vastgebonden wordt terwijl ik hem helemaal sufkietel, en omgekeerd…

Ik vond het wel vreemd en ik was ook wel geschrokken toen ie dat ineens zo vroeg. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar heb dat dan ook is op het internet opgezocht en het lijkt dat wel meer mensen dat hebben.
Het is zeker niet dat ik het erg vind ofzo, en ik denk wel dat ik het eens ga proberen. Het idee om hem eens dood te kietelen is ergens ook leuk (dat hij mij kietelt dan weer iets minder…).

Wat zouden jullie doen in mijn situatie, of heeft iemand iets gelijkaardigs meegemaakt?

Groetjes, Mandi

Als jij er geen problemen mee hebt om hem ‘dood’ te kietelen, dan kan je dat toch gewoon doen?.

Ik heb vreemder gehoord dan dit. Ik heb gehoord van mensen met een poep- en/of plasfetisj. Dat is gewoon vies.
Of echt grappig zijn dan de mensen die een furryfetisj hebben en dus seks willen met een furry (ik vind ze wel erg knuffelbaar, maar absoluut niet opwindend).

Verzin het en er bestaat een fetisj van en porno.

Bedankt voor je reacties! Het is niet dat ik er erg mee zit ofzo hoor. Ik was vooral geschrokken omwille van het feit dat ie dat ineens vroeg na een half jaar dat we samen zijn (hij wilde me niet choqueren en het voorzichtig aanbrengen ^^). Ik denk trouwens wel dat ik de “uitdaging” ga aangaan. Want zoals ik al zei lijkt het me zeker leuk om hem eens suf te kietelen op die manier (hoe meer ik erover nadenk, hoe liever ik het is wil proberen :stuck_out_tongue: ). En ik dacht eerst ook dat het niet alledaags is, maar ik heb het eens op het internet opgezocht en het komt echt wel veel voor. Er bestaat in feite een giga-markt voor… (daar was ik ook van geschrokken :stuck_out_tongue: )…
Maar ik neem het hem zeker niet kwalijk dat dat zijn fantasie is hoor. Het is echt een superlieve jongen en ik wil hem niet kwijt. En iedereen heeft zo wel zijn eigen fantasie zeker. :slightly_smiling_face:

precies, iedereen heeft zijn eigen fantasie, en als jij het er niet moeilijk mee hebt, dan zal ik het zeker eens doen, ook al vond ik dit aan het begin nogal vreemd haha ;p maar mijn vriend vraagt me ook wel eens dingen waarvan ik denk, dude wtf? haha, achja zolang jij je maar goed voelt :slightly_smiling_face:

@Itsme: bedankt voor je reactie en dat vind ik dus ook. Het is een kwestie van geven en nemen in een relatie, ook op dat vlak. En de idee om hem helemaal suf te kietelen lijkt mij eerlijk gezegd best nog een fijne onderneming :smiling_imp:

^hahah ja, vind het ook altijd wel mooi om het te kietelen, gewoon boven op hem gaan zitten dat hij niets kan das fijn, soms alleen jammer dat hij iets sterker is haha…

en jij mag m vastbinden, haha ;d

^^ idd, maar hij wil mij ook vastbinden. Maar we gaan een stopwoord afspreken zodat in de praktijk “het slachtoffer” altijd de touwtjes in handen heeft. En ik vertrouw mijn vriendje en hij vertrouwt mij :slightly_smiling_face:

Itsme: zou jij dan doen als je vriend dat vraagt? :grinning:

haha misschien wel :slightly_smiling_face: kan best ‘spannend’ zijn, want meestal lopen zulke dingen toch wel uit op meer…

kietelen valt nog mee maar zoals vitani zei met die poep- en/of plasfetisj, nee gatverdamme, of sm lijkt me ook niks. beetje vastbinden kan nog wel :slightly_smiling_face:

BDSM en fetisjes heb je in heel veel soorten en maten. Ik kan wel enorm in detail gaan treden over die dingen, maar dan gaan we een beetje heel hard off topic.

Die kerel is knettergek. Persoonlijk zou ik hem linea recta naar een psycholoog sturen met zijn krankzinnige ideeën.

Ja natuurlijk Be Yourself, en weet je wat die psycholoog zou zeggen? Dat iedereen zijn eigen fantasie heeft en dat daar niks knettergek en/of krankzinnigs aan is :wink:

Hij heeft behoefte aan een van mijn ergste nachmerries: ik kan namelijk totaal niet tegen kietelen en ook niet als iemand mij op wat voor manier dan ook ergens vasthoudt.

Vandaar dat ik het een beetje apart vind :wink:

Be Yourself: dat kan ik zeker begrijpen, ik was in het begin zelf namelijk ook geschrokken :wink:
Je kan niemand dwingen om “into” zoiets speciaal te zijn. Maar ik vind het fout om die mensen dan “gek” te verklaren. Want iedereen heeft zo wel iets dat hij/zij opwindend vindt.

Ik moest lachen.
Mij lijkt het ook niks hoor, van de kieteldood word ik alles behalve geil. Maarja, ik raak ook niet opgewonden van voeten, terwijl een voetenfetisj de meestvoorkomende fetisj is die er is.
Geef mij maar gewoon de juiste sfeer.

Ikzelf denk, zolang het niet te extreem is (en kietelen, en ook voetfetish zoals je zegt) zijn absoluut niet extreem. En dat kan dan toch alleen maar een mooie (en avontuurlijke) aanvulling geven aan het seksleven in plaats van “gewoon seks”. Natuurlijk moeten die fantasieën geen obsessie worden, maar het is toch niet onmogelijk om dat de integreren. Je kan niemand dwingen om ergens voor open te staan, maar seks is toch ook altijd een beetje “geven en nemen”, zodanig dat iedereen zich goed voelt…

of ben ik nu verkeerd?

Zo heeft iedereen zijn ding. :slightly_smiling_face:

Is een stopwoord wel handig? Ik kan niet eens praten als ik gekieteld word. :’)

Iedereen heeft wel z’n fetish. Wees blij dat je vriend eerder dood gekieteld worden opwindend vind dat dat je over hem heen plast, want sommige mensen vinden dat ook geil…

^^ hahaha we zullen zien he, ik ga hem in ieder geval eerst kietelen, dan zal ik wel zien of ie nog kan praten (hahahaha, hoe langer ik hierover nadenk, hoe meer ik er de fun van begin in te zien). Maaaaar omgekeerd, als ik vastlig… da zal natuurlijk heel wat anders zijn :thinking: Maar ik ben dapper genoeg om het eens te proberen!! Hahahaha, kga echt ni onderdoen bij hem hoor! :grinning:

Voila, ieder heeft z’n ding, dat vind ik dus ook :slightly_smiling_face: Maar plasseks e.d. als ie daarmee zou afkomen, dan zou ik toch vriendelijk bedanken hoor :grinning: (dan is kietelfetish idd een heel normale zaak :grinning: )