Kerstcadeau voor familie

Hey allemaal! Ik ben bezig op een cadeau te bedenken, maar ik heb even geen inspiratie en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen! Vorige jaar heb ik aan iedereen een rituals doucheschuim gegeven. Hebben jullie een idee wat ik ze dit jaar kan geven?
Liefs Maaike

Het is lastig wat te bedenken, ik weet niet waar iedereen van houdt en wat je budget is. Misschien een mooie kaars? Of een leuk notitieboek, eventueel met een mooie pen erbij? Of Rituals bodylotion, aangezien je vorig jaar badschuim hebt gegeven?

Is het niet leuker om aan iedereen een persoonlijk cadeau te geven ipv hetzelfde aan iedereen?

Altijd lastig ja! Vinden ze het leuk om af en toe een nachtje weg te gaan in Nederland? Dan is een reisboek over Nederland misschien wel leuk. Ik heb een lijstje op m’n blog met een aantal hele mooie boeken: De leukste reisboeken over Nederland vol staycation tips Ik zou bijvoorbeeld Little Espcapes enorm kunnen aanraden, staat echt vol mooie hotspots door het hele land.

Ik herinner me dat ik ooit twee banen heb gehad en ik wil zeggen dat het geen plezier voor mezelf was. Het is beter om te ontspannen in je vrije tijd dan om iets proberen te doen. Zo lijkt het mij althans. Of wat extra werk betreft, dan is het beter op internet te hebben, bijvoorbeeld op vergelijkbare sites BitQS NL, om niet moe te worden.