Keratine / Wax / Ring extensions topic

Hey meiden!

Gezien er wel een topic is over clip in extensions, vond ik het ook leuk om een topic te openen voor alle tijdelijk “permanente” extensions! Ik weet zeker dat er ook meiden zijn die met extensions lopen die aantal maanden blijven zitten.

                       <big>http://bobbiboss.nl/media/catalog/category/keratine1.jpg[/img]

Wat zijn Keratine Hair Extensions

Een Keratine staafje wordt verwarmd in een smeltlijm pistool. Een kleine hoeveelheid natuurlijke Remy haar wordt vervolgens gebonden aan een klein deel van het eigen haar om lengte en dikte toe te voegen. De Keratine Bond is bestand tegen zowel warmte en chemische behandelingen. Een lijm remover wordt gebruikt om de haarextensies oplossen van de lijmverbindingen een poedervormige stof te verwijderen.

Waarom kiest u voor de Keratine Hair Extension methode?

Keratine Fusion Extensies zijn zeer slijtvast extensies. Ze kunnen ongeveer 12 weken inblijven. Hierna kan er klitvorming van uw haar tussen de extensie en uw hoofdhuid ontstaan. Deze extensions bieden een natuurlijke uitstraling voor volume en verlenging, en een breed scala van mode kleuren voor highlights.

Hoe lang gaat mijn Keratine Hair Extensions mee?

Keratine Extensions Fusion kan duren tot 3 maanden, afhankelijk van uw haartype en nazorg. Door maandelijks onderhoud kunt u de levensduur van uw extensies verlengen en slijtage te vertragen. Als u het haar er veel langer dan 12 weken in laat kan uw eigen haar bij de wortel kan worden gematteerd en het zal moeilijker worden de extensions te verwijderen.

                         [size=18pt]Ringextensions</big>

http://bobbiboss.nl/media/catalog/category/Scaled_Image_1.jpg

Waarom kiezen voor de Halo Ring methode?

Halo Ring Extensions gebruik geen lijm, bindmiddel of naaien, dit maakt het mogelijk extensies die moeten worden aangepast, zodat er geen matten van het haar tussen de extensie en uw hoofdhuid optreedt. Halo Ring Extensions zijn een veilige benadering van de verlenging van uw haar. Halo Ring Extensions bieden een ongeëvenaarde natuurlijke uitstraling, snelle installatie en verwijdering, met langdurige resultaten als goed verzorgd.

Hoe lang gaat mijn Halo Ring Extensions mee?

Halo Ring Extensions kan duren tot 4 maanden, afhankelijk van uw haartype en nazorg. Het unieke van Halo Rings is dat als je haar groeit de Halos weer dichter bij je hoofdhuid worden geplaatst om langer te slijten van hen. Regelmatig onderhoud afspraken zijn nodig om draai de Halos monteer. Het wordt aanbevolen om het onderhoud te ontvangen op uw extensies om elke 3 weken. Indien verlaten veel langer je eigen haar bij de wortel kan worden gematteerd en moeilijker aan te scherpen.

Hoe zichtbaar zullen mijn Halo Ring Extensions zijn?
Wanneer professioneel toegepast de Halo Ring Extension methode is de kleinste en meest niet op te sporen hair extensions techniek beschikbaar. Halo Ringen zijn gemaakt van ultrafijne 100% Remy Human Hair en dat vermengt wordt met het eigen haar zodat het perfect bij elkaar past. De Halo Rings voelen als uw eigen haar. U zult zelfs vergeten dat u ze in hebt.

Hoe lang duurt het om Halo Ring Extensions passen?
Een hoofd vol Halo Rings duurt ongeveer 1-2 uur, afhankelijk van de dikte van uw bestaande haar.

Zal Halo Ring Extensions mijn haar beschadigen?

Halo Ring Extensions gebruiken geen lijm of bindmiddelen. Er zijn geen chemicaliën nodig zijn bij het aanbrengen of verwijderen. Halo Ring Extensions mag alleen worden gemonteerd door vakkundig Natural Lengte Stylisten. U wordt geadviseerd over onderhoud en het hebben van uw Halo Rings kunnen worden aangepast en opnieuw vastgezet. Wij zullen u ook adviseren over nazorg en geschikte producten die zijn ontworpen voor gebruik met Halo Rings. Het is ook aan te raden om een uitbreiding vriendelijke borstel te gebruiken om het meeste uit uw extensies te krijgen.

Is mijn haar te kleuren, terwijl uitgerust met Halo Ring Extensions?

Ja, maar we raden aan dat uw kleur wordt aangebracht door een professionele Lengtes Technician. Extra zorg en aandacht moet worden gegeven bij de toepassing van kleur op en rond de Halo Ring.

                         <big>http://glamouruhairandbeauty.nl/hairextensionstudio/wp-content/uploads/2013/02/steile-keratine-hairextensions.png[/img]

Wax- extensions zijn extensions, die d.m.v. een klein U- of V- vormig blokje keratine aan een plukje eigen haar bevestigd wordt. Dit gebeurt door verwarmen met een speciale tang, waardoor de keratine smelt en zo om het eigen haar gerold, dan wel met een speciaal daarvoor ontworpen tangetje platgeknepen wordt. De keratine koelt af in enkele seconden en de extension is bevestigd.
De draagtijd is over het algemeen 4 tot 6 maanden. Sommige dragen het zelfs tot een jaar lang. Hierbij ligt het er natuurlijk wel aan wat voor merk je gebruikt. Let wel op bij langer gebruik dat er klitten kunnen ontstaan bij de waxjes, dus je zal je haren altijd goed moeten doorkammen bij de hoofdhuid.
Wax extensions lijken veel op keratine extensions.

                     [size=18pt]Merken</big>

Great lengths

http://www.bardotbeaute.com.au/03Veronika%20sm.jpg

Indian gold
www.Indiangold.nl

http://www.indiangold.nl/img/indian_gold_hair_blond.png

Rapunzel of Sweden ( ben zelf erg benieuwd naar deze!! )

http://www.rapunzelofsweden.com/20.0.0.0/5554/cache/5554_5793cdb8045ef8328316754329030b02.jpg


Eurosocap (budget merk)

http://www.eurosocap.nl

http://ilonashairextensions.nl/onewebstatic/671bbee5fd-euro_socap_curly_extensions_1_1_1_1_1_1.jpg

Hairloxx

http://www.hairloxx.com/images/stories/Hairloxx-Professional-Hairextensions-color-San-Francisco.jpg

Er zullen vast nog veel meer merken zijn, en ik weet er ook nog paar maar de namen ervan ben ik vergeten. Weet jij nog een goed merk? Laat het weten dan zorg ik dat deze erbij komt!

Weet je nog een andere manier van permanente extensions? Laat dit ook weten!

Wat zijn jouw ervaringen met extensions?

http://www.diedykuiper.nl/uploads/pagetree/images/55ddaf1d667e562faa2ad035489a9d68.jpg

http://www.kissandmakeup.tv/assets_c/2009/10/great%20lengths-thumb-450x295-97442.jpg

http://hairprofessionals.com/Websites/hairprofessionals/images/Services/extensions1.jpg

uppp!

Ik heb 3 maanden gewerkt met hairextensions, maar t was niks voor mij!

Hoi MAC!

Ik weet nog een goed merk voor keratine u-tip wax hairextensions:

Real Hairextensions

http://www.realhairextensions.nl

Erg goedkoop en gratis bezorging in Nederland en Belgie.

Het haar is ook nog eens van super kwaliteit! Echt een aanrader.

Wow er zijn hier ook niet veel reacties… Ik heb mijn extensions nu 2 weken en ben ze al helemaal beu, ze voelen fake en als ik ze niet krul zie je dat ze fake zijn, als ik ze stijl met mijn stijltang zijn de ‘valse haren’ helemaal raar, en ik gebruik maskers + heath protecter. dus ik wil er echt vanaf.

Ik heb keratine extensions van het merk SHE by socap. Ik wil ze er echt uit, maar heb er zoveel geld aan uitgegeven dat het toch echt wel jammer is

Ik krijg a.s. zaterdag wax extensions!

Wave. :slightly_smiling_face:

Ik ga even dit topic up’en!
Ik wil heel graag extensions laten zetten. Ik heb vroeger altijd lang haar gehad (tot aan m’n kont) en tot mijn groooote spijt heb ik dit toen ik 15 was af laten knippen…
Ik ben nu 21 en sinds die tijd probeer ik m’n haar te laten groeien maar het wil gewoon niet lukken. Elke keer als ik zoiets heb van: het begint weer lang te worden, moet ik het weer laten knippen omdat ik gespleten puntjes heb :frowning_face:.
Ik heb nu haar tot ongeveer m’n borst en ik wil graag 60 cm extensions laten zetten.
Ik heb normaal tot dik haar en volgens mij zou ik dan 150 extensions nodig hebben.

Weet iemand een adresje die goed extensions zet van goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs? Ik zat te denken aan maximaal rond de 400 euro…
Ik woon zelf in zuid-limburg, maar het maakt me niet uit om er een stukje voor te reizen aangezien ik toch een OV jaarkaart heb haha.
Ik wil geen extensions van het merk Socap, een vriendin van me heeft die gehad en die worden echt heel snel pluizig.

up!

up