Kat groeit niet?

Hi girls,
Ik heb sinds mei een kitten, Ze is nu bijna een half jaar oud, maar ze is niet heel veel gegroeit sinds we haar hebben. Ik begin me af te vragen of de grootte die ze nu heeft wel normaal is voor een at van bijna een half jaar oud?

https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1175171_4667932035238_767863118_n.jpg

https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1185868_4667931675229_1754470116_n.jpg

https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/968785_4316755496044_1658203059_n.jpg

https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/972092_4554080349017_1498253496_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010755_4367057153554_1969862778_n.jpg

genoeg foto’s? haha.

Iemand zei dat ik met haar naar de dierenarts moet, is dat overdreven of …?
Ze eet trouwens ontzettend veel

Ze lijkt wel redelijk klein ja, maar sommige katten zijn gewoon niet zo groot… Als je twijfelt, ga naar je dierenarts, dan weet je het zeker :slightly_smiling_face: Al is ze volgens mij gelukkig niet ongezond toch?

Ze Lijkt redelijk klein. Mijn kat is ook niet super groot. hij is is na een jaar nog wel wat groter geworden. Als je het niet vertrouwd zou ik naar de dierenarts gaan.

Ze lijkt héél veel op onze kat. Die is zelfs nog een klein katje gebleven tot ongeveer 1,5, nu is ze wel een ‘volwassen’ poes. Ze groeide gewoon wat later, wat ik leuk vond want ik heb lekker lang kunnen genieten van een klein katje. Iedereen merkte ook elke keer op hoe klein ze eigenlijk nog was.

Hoe het bij onze kat kwam weet ik niet precies, ik weet wel dat ze van de dood gered was door mensen en toen (samen met haar broertjes en zusjes wel) is opgevoed d.m.v. een flesje. Dus wij dachten dat het misschien daardoor kwam… Haar hoofdje is nog wel steeds klein, hah

Mijn katten zijn nu bijna een jaar en nog steeds vrij klein, misschien zijn het gewoon laatbloeiers ofzo haha

Mijn tante heeft ook 3 katten, waarvan er 1tje niet groot is geworden. Bleef een klein poesje op de een of andere manier.

Niets ernstigs hoor!

Ah, fijn om te horen.
Ik vind het wel leuk ja, blijft ze lekker lang kitten! :grinning:

Vind ze juist leuker als kitten. :flushed:

Ik heb ook een poesje gehad die even groot was als die van jou, en zij was ook zo klein terwijl ze volwassen was. :slightly_smiling_face:

Mijn buren hebben een kat die inmiddels een jaar of 8 is en die is nog steeds een kleintje. :’)
Niet iedereen groeit op dezelfde manier, dus het kan zo zijn dat jouw kat later nog gaat groeien.

Een van mijn katten is bij ons geboren, inmiddels drie jaar oud en voor mijn gevoel is ze nog steeds een kitten. Vanaf een maand of drie/vier is zij ook amper nog gegroeid, ze lijkt nog steeds amper een halfjaar oud. Sommige katten blijven gewoon klein - en stiekem vind ik het wel schattig dat mijn beestje nog steeds zo mini is. Maar als je echt twijfelt geeft een bezoekje aan de dierenarts misschien wat meer geruststelling :slightly_smiling_face:

Zolang hij/zij gezond is dus goed eet en drinkt en niet spuugt enzo is er niks mis

Wat een schatje zeg! Die van mij zijn ook allemaal erg klein, maar volgens mij ligt t bij ons aan het ras.

Mijn oude kat werd ook niet groot.
Vergeleken met m’n andere katten, leek ze op een kitten! Terwijl ze toch al 3 jaar was.

Ze ziet er inderdaad best klein uit voor een half jaar, maar wel erg schattig! Als ze gewoon goed eet en drinkt lijkt het me gewoon in orde.

Wat een schatje !

Wat een schatje!
Ik heb 3 katten, en 1 kat van 2 ziet er ook heel jong/klein oud. Maar daar is niks mis mee :slightly_smiling_face: mijn vader heeft het wel na gevraagd bij de dierenarts. Maar zolang ze goed eet/drinkt/speelt ect. (dus actief is) is er niks aan de hand :slightly_smiling_face:

ah gelukkig, ja ze is hyperactief (echt een gek beest haha) en ze eet iets te goed als je het mij vraagt :’) doet alles voor een brokje oid.

Mijn poes bleef ook heel klein en ineens groeide ze heel erg. Dus geen zorgen! Als je toch zekerheid wil, ga even langs bij de dierenarts :slight_smile:

Zolang ze gezond is, is er niets aan de hand. :slightly_smiling_face: Die groei komt waarschijnlijk nog wel.

Het enige waar je even op zou moeten letten is haar gewicht als je van plan bent haar binnenkort te laten helpen bij de dierenarts. (i.v.m. narcose)