Kapot van schaamte

Ik liep al een tijdje rond met het idee, om een vibrator aan te schaffen. Maar ik moest er wel heel goed, over nadenken van mijn moeder… Dat heb ik gedaan, heb merdere keren informatie opgezocht, forums af gegaan. Gechat met een soorte hulpverleners, er was niks die uit wees dat het schadelijk kon zijn. Dus ik heb gisteren 1 bestelt, vannochtend is hij toegekomen… Mijn moeder was ineens enorm kwaad. Ze zei dat ik mijn lichaam maar moest kapot gaan maken, dat ik een belachelijk kind ben . Nu krijg nu 3 maanden geen zakgeld. Ik voel mij hier best wel, rot en onzeker bij…

Ben ik raar. Of is dit een overdreven reactie…

Iemand tips

Gr, verlegen meisje… :confused:

Mag ik vragen hoe oud je bent?

Ja hoe oud ben je? Want ik snap het ergens wel als jij 12 bent dat ze het geen goed idee vindt, maar de straf is dan alsnog overdreven.

Wat is dat toch de laatste tijd met meiden die geen vibrator aan mogen schaffen van hun moeder… Waarom bespreek je dat met je moeder?! (’:

Nou ze heeft het niet besproken he ^

Zou liever hebben dat mijn dochter een vibrator koopt dan dat ze op iedereens willy gaat zitten. :")

^ Er staat in de beginpost dat ze er goed over na moest denken van haar moeder, dus denk dat ze het wel besproken hebben.

Aangezien je hier open over bent geweest tegen je moeder, kun je haar ook niet vragen waarom ze hier nu ineens zo heftig op reageert?

[color=rgb(216, 61, 95)]

@Amethystium

‘‘Ik moest er heel goed over nadenken van mijn moeder’’

Dus ze heeft het wel besproken ‘‘he’’

Ja, ik heb er goed over nagedacht. Met behulp van : forums, chatten met mensen die er in gespecialiseerd waren, tips gevraagd aan andere meiden. Er was niemand die zei dat het schadelijk kon zijn… Dus had ik het bestelt, vannochtend kwam ze overstuur mijn kamer binnen… :dry:

@Gothic Lunacy
Sorry momenteel zit ik echt uit mn neus te vreten op stage en heb slordig gelezen. :flushed: Het was niet bitchy bedoeld.

Ik vind het wel raar dat je moeder boos word terwijl je zelf duidelijk die beslissing wilde maken. Ik zou gewoon vertellen waarom je het hebt gedaan. (en inderdaad beter vibrator dan van de ene naar de andere jongen)[/size]

Beetje raar dat ze eerst zegt dat je er eentje mag zolang je er maar goed over nadenkt en het nu ineens niet meer goed vindt. En het is helemaal niet schadelijk, dus vraag haar waar ze dat vandaan heeft?

Ik, weet ook niet wat ik hiermee moet. En dan nog eens die straf, waarom? Omdat ik, wil experimenteren met mijn eigen lichaam!

'k zou eens praten met je moeder en vragen waar ze de onzin vandaan heeft ‘omdat het je lichaam’ kapot maakt.

waarschijnlijk wilt ze je niet zien opgroeien. Soms is het moeilijk om hun kleine dochter zien opgroeien en uiteindelijk hun seksualiteit beginnen te ontdekken.

Bedankt, iedereen voor jullie reacties…

Wat mijn moeder betreft, ik denk niet dat ik in de toekomst nog zo open zal zijn! Weet niet of dit raar is, maar ik voel mij er in elk geval niet prettig bij…

Misschien komt het omdat ik niet zo’n beste band heb met mijn moeder, maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat je zoiets met je moeder bespreekt. Maar oke, misschien ligt dat aan mij.

Maar uhm ja. Beetje raar dat ze het eerst goedkeurt, en daarna moeilijk gaat lopen doen. Vraag haar waarom ze denkt dat het schadelijk is, ben wel erg benieuwd naar haar (verkeerde!!) gedachtegang hierin.

Ik heb een hele goede band met mijn moeder maar zou zoiets echt nooit met dr bespreken haha :")

Nee toch :’'D Maar oke, misschien zijn andere meiden heel open naar hun moeder toe maar uhm nee apart.

Ja, ben inderdaad 1 van de weinige dan! :wink: Langs de anders kant, ging ze het waarschijnlijk toch te weten komen!

Dus eerst vindt ze het prima, en dan doe je het en dan is ze boos. Oke, apart.
Maar ja, jouw leven toch. Die 3 maanden overleef je wel weer en misschien vergeet ze het wel weer.