kan je blog verwijderen?

ik had dus zon acount bij blogspot gemaakt en toen had ik perongeluk2 blogs gemaakt in plaats van 1
en nu wil ik ze eigenlijk allebei weg
en dan een nieuwe maken kan dat of moet ik ze gewoon laten staan
zonder berichten en met die standaard layouts want ik heb namelijk alles helemaal verwijderd allen het blog zelf niet:(
ik hoop dat iemand me kan helpen

liefs!

je kan in je dashboard 1tje verwijderen,
dan kun je met die andere verder!

instellingen
basis
bovenste regel: blog verwijderen