Kan ik model worden?

Hi!
Ik ben nieuw hier, dus ik denk dat het de goede categorie is maar ik ben niet zeker. Ik wil graag model worden, dit zijn mijn maten:
lengte: 1,65m (ik wil fotomodel worden en ik ben 13, wordt dit jaar 14)
schoenmaat: 36/37
haarkleur: goudblond of hoe je het ook noemt
kleur ogen: blauw, soms heel fel
maat kleding: 34

En ik zal een foto plaatsen, er zitten wel dunne filtertjes op. Maar ze zijn voor de rest niet bewerkt. Soms zijn het wel belachelijke kiekjes maar die heb ik met een vriendin gemaakt :slightly_smiling_face:
http://pizap.com/image/pizap.com10.49784758314490321396434529692 #nohate
Ik weet dat ik moeders mooiste niet ben, maar het is een poging waard om het aan jullie te vragen toch?

Ik kan hier niet echt op antw omdat ik geen fotograaf ofzo ben. Maar zelfs al was ik het geweest, dan nog zou ik het niet weten want ik vind je foto’s echt veel te donker en van slechte kwaliteit.

Je hebt wel een uniek gezicht, wat altijd wel een troef is.

iets duidelijke foto’s misschien, zonder dat ze bewerkt zijn?
Maar volgens mij kun je dit beter vragen in het modellen-topic.

Moet je eerst nog 10 cm groeien … Ik weet niet of je nog groeit ? En inderdaad,misschien kun je beter dit in het modellentopic vragen : http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/het-modellentopic-nummer-4-227522.msg274980918.html#msg274980918.
Succes :slightly_smiling_face:.

@uh-america: Ja sorry, ik wist niet zo goed waar ik het moest plaatsen. Inderdaad sorry voor de slechte kwaliteit, maar je kunt denk ik wel zien of ik heel lelijk ben of niet, ik wil graag weten of ik er mooi genoeg voor ben :slightly_smiling_face:

Je bent VEEL te klein dus nee. Tenzij je nog 10 cm gaat groeien

Model zijn is niet niet lelijk zijn,en niet mooi zijn.Je moet een gezicht hebben wat mensen aantrekt en wat mensen onthouden.Er zijn genoeg super mooie meisjes die nooit model zullen zijn.Zelf ben ik ook een tijdje bezig met dit gebeuren maar het is meer dan alleen je koppie,je moet ook heel zelfverzekerd zijn en doorzettingsvermogen hebben,het graag willen en er ook veel voor opgeven.

Het gaat er niet om of je mooi of lelijk bent. Kijk naar Daphne Groeneveld, ik vind haar echt niet mooi maar ze staat wel in de lijst van top modellen.
Je bent nog te jong en sowieso nog te klein. Wacht nog een paar jaartjes en stuur dan eventueel foto’s op naar een modellen bureau. Wij kunnen dit echt niet beoordelen.

Sorry, maar als je jezelf lelijk vind waarom wil je dan model worden? Trouwens zelfvertrouwen is nodig hoor anders ga je bijna elke dag wenend naar huis gaan door de commentaar die je krijgt…

Ik vind mezelf niet lelijk, als ik eerlijk ben. Maar ik ben bang dat mensen me dan arrogant gaan vinden, als ik iets wil zal ik het bereiken ook.
PS: Maakt mijn lengte zoveel uit dan, ik dacht dat je bij fotomodel niet perse lang moest zijn?

Hier kunnen wij niet over oordelen.

Maak/laat goede foto’s maken en stuur die op naar een modellenbureau. Zij zullen je kunnen vertellen of je model kunt worden, wij kunnen dit niet.

Zij heeft gelijk…maak goede fotos van profesionele photograaf en volgens mij moet je ook minimaal 1,70m zijn. Dat betekent niet dat je moet stoppen met wat je will maar harder werken en je bent nog jong je kan nog groeien … en je heb ook beauty model en voor commercial ! :wink:

Er is niks arrogant aan jezelf niet lelijk vinden. En er is ook niks mis met jezelf mooi te vinden.
En ik denk dat je voor fotomodel idd niet groter moet zijn dan 1m65, maar ik kan fout zijn.

Dat ligt eraan,wat voor opdrachten zou je willen doen dan ? Fotoshoots voor merken als Chanel en H&M bijvoorbeeld moet je minstens 1,74 ( liefst 1,75 voor zijn ) maar je hebt ook commerciele opdrachten en daar hoef je inderdaad niet zo lang voor te zijn !

Wij zijn hier geen modellenbureau en kunnen daar dus niet over oordelen, elk bureau zoekt wat anders en de een heeft behoefte aan zo’n gezicht en de ander weer aan een ander gezicht, hoe zouden wij moeten weten wat zij precies zoeken? Gewoon foto’s opsturen naar een modellenbureau, dan kom je er vanzelf achter.

Trouwens, je bent inderdaad te klein om een ‘echt’ model te worden, dus dan moet je op zoek naar een iets commerciëler bureau, moet je maar even in het modellentopic kijken en daar even zoeken waar je foto’s naartoe kan sturen.

Als fotomodel moet je helaas ook minimaal 1.72 zijn. Dat is zo omdat je als model als het ware multi-functioneel moet zijn en niet beperkt moet zijn door je lengte. Zelf vind ik dat je mooie hoeken in je gezicht hebt. Dat is niet slecht bedoeld, maar ik bedoel dat de schaduwen in je gezicht mooi vallen. Maar ik ben natuurlijk geen fotograaf. Ik zou als ik jou was nog fftjes wachten totdat je ouder en groter bent en later proberen, want je kan het natuurlijk altijd proberen :wink: Maar wacht er niet te lang mee, want de meeste modellenbureau’s zoeken meisjes tussen de 15 en 18 jaar. Ook wil ik nog ff zeggen, dat de meeste modellen ook niet mooi zijn. De modellen die je altijd op weheartit en tumblr ziet zijn escort modellen en dat zijn allemaal mooie leeghoofden. Modellen die voor de camera en foto’s gemaakt zijn hebben allemaal een uniek gezicht. Zonder iets speciaals aan jezelf kom je nergens in de mode-industrie. Succes met je carriere ;p xx

Waarom wil je precies model worden? Geen aanval of zo, maar ik vraag me oprecht af waarom je dit zo graag wilt.

Ik denk eerlijk gezegd nu nog niet. Je bent ten eerste te klein en daarnaast heb je nog een kindergezichtje. Al zou dat natuurlijk prima kunnen voor kinderkleding o.i.d. Denk dat je nog 2/3 jaartjes moet wachten.