kan iemand me helpen aub?

ik weet echt niet wat ik voor opleiding wil doen

ik wil graag iets met fashion, makeup, fotografie enz
gaan doen.

weet iemand voor mij een geschikte opleiding daarvoor in de provincies: limburg of brabant? x

Nou zo moeilijk moet het toch niet zijn om zelf even te zoeken? Ten eerste weten wij niet wat je niveau is, want je hebt dit soort opleidingen voor mbo en voor hbo en ten tweede is de kans erg groot dat er geen opleiding is die dit allemaal inhoudt, maar dat kan ik niet in alle eerlijkheid zeggen omdat ik er zelf niet naar gezocht heb.

Kijk gewoon even op de sites van scholen in de limburg en brabant en kijk daar naar de opleidingen. Zo kun je ook kijken of de ‘feeling’ een beetje goed is en eventueel naar opendagen.

ik heb al gezocht. ik doe VMBO-T

Uhm typ in op google: fotografie opleiding Limburg/Brabant

Mode, visagie en fotografie lijken wel allemaal op elkaar maar ik denk dat je moet gaan kiezen welke van de 3 je het leukste vind.
Als je bijvoorbeeld voor visagie kiest dan zul je ook vaak aanwezig zijn op een fotoshoot, dus ben je toch een beetje bezig met fotografie.
Mijn advies is dus kiezen welke van de 3 je het leukste vind en daarna even zoeken op google naar een opleiding in de buurt.

Estethica opleidingen in Breda, ROC Tilburg. Zo moeilijk is het niet.

mijn advies is om te kijken naar een opleiding waar vraag naar is.
Waar je je brood mee kunt verdienen.

Er zijn ZOVEEL schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, kapsters, modeontwerpsters en fotografen.

Zoek iets dat je leuk vindt, en waar nog niet een gigantisch overschot is aan mensen.

Sint-Lucas in Boxtel?

Op het Summa College in Eindhoven zit ook zoiets geloof ik. Heb alleen geen idee hoe de opleiding precies heet.

Ik ben net afgestudeerd van de opleiding Medewerker styling. Hier leer je vooral het ontwerpen van kleding. Daarnaast heb je ook nog Mode maatkleding (het maken van kleding) en Fashion management (marketing kant van mode). Ik denk niet dat dit echt iets is wat je zoekt.

Ik ga nu de jaaropleiding Mode & Mediastyling doen (B academy in eindhoven). Daar leer je mode, make up en haar styling (ook fotoshoots enzo). Het is wel particulier, dus krijg je geen ov en stufi en het kost ook wel wat.