Kan hem niet vergeten

Halloo iedereen,

Het is nogal een lang verhaal, dus voel je vrij om alles wat niet vetgedrukt is te skippen, dat is toch niet belangrijk. Wilde vooral m’n verhaal kwijt.

Aan het begin van dit jaar was er een jongen die heel vaak naar me staarde. Ik heb wel vaker dat jongens kijken, maar hij deed het veel opvallender. Ik dacht dat het aan mij lag, want hij is zo’n jongen die er heel zelfverzekerd bij loopt en ik kon me niet voorstellen dat hij echt naar míj keek, totdat mijn vriendinnen er ook wat van zeiden, zonder dat ik hen erover had verteld of zo. Ik voegde hem toe op facebook en we raakten aan de praat, vervolgens voegden we elkaar toe op app. Onze gesprekken waren niet bijzonder leuk, en op een dag deed hij heel kortaf en praatten we vervolgens een paar weken niet meer. In die tijd kreeg ik ook te horen dat hij een player was, dus ik kon hem op zich wel makkelijk vergeten, al dacht ik nog wel regelmatig aan hem. Op een dag zag hij me weer voor het eerst op school sinds een lange tijd(hij was een lange tijd weggeweest, dus had hem al sinds voor onze eerste gesprekken niet meer gezien) en begon hij weer tegen me te praten. Hij deed echt heel veel moeite ineens en deed leuk en lief en wilde met me afspreken dus we zouden afspreken, hadden er zelfs een dag voor. Ik deed nauwelijks moeite, vooral om mezelf te beschermen. Tijdens ons zoveelste gesprek kreeg ik via via te horen dat hij een paar weken eerder tegen een vriend op app had ontkent dat hij met me had gepraat en dat ik echt niet knap was. Ik confronteerde hem er natuurlijk mee en zei dat als hij er zo over dacht ik niet snapte wrm hij nog met me praatte. Hij zei dat hij denk dat hij dat zei omdat hij toen toen nog dacht ik iemand anders was(??!). Ik zei toen maar gelijk dat ik had gehoord dat hij een player was, en hij was helemaal verbaasd en vond het nogal kut dat ík zo over hem dacht. Ik was nog steeds achterdochtig, niet door zijn gedrag, maar gewoon door het feit dat ik dit te horen had gekregen. Ik liet het allemaal nog maar van zijn kant komen. Hij deed lief en leuk en begon telkens het gesprek. Na bijna 2 weken de gesprekken van zijn kant te laten komen dacht ik laat ik het gesprek deze keer maar eens beginnen, want hij deed zoveel moeite en hij kwam ook niet als een player over, en dat was gewoon een leuk gesprek met geflirt enzo maar de volgende dag begon hij het ineens niet meer(wat hij die andere 2 weken dus wel steeds had gedaan). Dus begon ik het, maar hij deed niet echt moeite om het gesprek op gang te houden. Hij reageerde op zich wel leuk, maar hij zei gewoon van die dingen waar je moeilijk op kunt reageren, soms kwam het zelfs voor dat hij steeds smileys op mijn smileys reageerde totdat ik het stopte. Toen deed ik op het laatst even bot en reageerde niet meer op het laatste wat hij zei(was geen vraag hoor). Ik wist namelijk dat ik het moest afkappen, want als hij dan een player was wilde ik liever dat ik het stopte dan hij. We hebben nu ook al bijna een week niet meer gepraat, en ik heb hem ook niet meer op school gezien. Een gesprek beginnen is geen optie, want ik moet hem juist gaan vergeten. Daar zit dus ook mijn probleem.

[b]Ik denk 24/7 aan hem, heb geen eetlust meer en kan me nergens op concentreren omdat ik steeds aan hem denk en wegdroom. Slaat natuurlijk nergens op, aangezien we elkaar nauwelijks kennen, maar het is nu eenmaal zo. Stiekem hoop ik ook dat het echt maar onzin is dat hij een player is en hij wel gwn met me wil praten, maar aan de andere kant zou ik niet weten wrm iemand dat zomaar over hem zou verzinnen en vind ik het raar dat hij van de ene op de andere dag minder enthousiast deed.
Wat moet ik doen om hem te vergeten? Ik kijk telkens naar z’n laatst gezien en ik kan nergens anders meer aan denken. Ik vind hem zo leuk, en ik kan er niks mee doen. Op andere jongens focussen is geen optie, want ik ken geen leuke jongens. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat er ergens een leukere jongen voor me rondloopt dan de jongen in kwestie, terwijl ik weet dat hij waarschijnlijk gewoon met gevoelens speelt, idk. Wil hier heel graag vanaf komen, want ik wil hem niet leuk vinden, aangezien dit toch nooit wat wordt. Hij wil vast niks serieus.

Sorry voor het lange verhaal…[/b]

Oeps, kopieerde per ongeluk mijn eigen bericht?

Ten eerste overal hem vanaf gooien, dus eventueel uit je telefoon en ontvrienden/ontvolgen van hem op facebook, want dat zorgt er alleen maar voor dat je hem checkt.
Als hij geen moeite doet voor een gesprek zou ik het laten of gewoon kijken wat er gebeurt als je hem tegenkomt. Verder laten rusten en wat afstand nemen. Maak voor jezelf wat keuzes, want het klinkt heel erg alsof je niet zeker bent van je zaak (hij zal toch wel niks willen bijvoorbeeld, probeer het nog eens of leg je er bij neer dat hij inderdaad weinig moeite doet om met je aan de praat te blijven. Dan moet je de harde conclusie trekken dat hij niks met je wil). Met misschien maak je jezelf aan het twijfelen. :slightly_smiling_face:

@NobodyKnows
Dankjewel voor je reactie :slightly_smiling_face:

Tja ik zou hem indd overal van moeten verwijderen, maar op een of andere manier vind ik dat zo moeilijk. Maar je hebt gelijk, dat moet ik echt doen!

Kan ook niet begrijpen waarom hij eerst wel zoveel moeite deed en nadat ik dat een keertje deed, hij ineens niet meer. Pff…

^Zou het kunnen dat je het verkeerd ziet? Dat hij gewoon een dag een dipje had en zich nu bijvoorbeeld een beetje schaamt om het gesprek weer te beginnen omdat hij lomp deed? Je zou het natuurlijk nog eens kunnen proberen, desnoods trek je de stoute schoenen aan en vraag je of hij eens wat wil drinken omdat contact via facebook zo oppervlakkig is ofzo. :’)
Maar als het jou duidelijk lijkt, dan zou ik hem wel verwijderen. Je weet dat je hem checkt en om hem te vergeten is het belangrijk dat je dat niet (kan) doen. Dus verwijderen en afleiding zoeken door leuke dingen te doen en jezelf bezig te houden zijn dan de beste opties! :slightly_smiling_face:

@NobodyKnows
Daar had ik eigenlijk nog niet aan gedacht… :cold_sweat: Maar ik weet het niet hoor, als je iemand leuk vind stop je niet ineens met moeite doen denk ik. Ook al is het eenmalig? Idk, aaah. En daarnaast bevestigd het wel een beetje dat hij een player is en verder niks met me wil. Of denk ik te veel na, pff… Iniedergeval, weer bedankt voor je reactie haha

Ik hoop nu eigenlijk dat ik hem deze week nog zie op school zodat ik kan zien hoe hij doet, maar als ik hem deze week niet zie heb ik pech, want daarna is het meivakantie. Moet hem dus echt gaan vergeten. Aargh…

Hmm misschien kan het zijn dat hij ,doordat je hem plots geen aandacht meer gaf, jou begon te missen of de aandacht en daarom terug jou aandacht begon te trekken. En dan deed hij weer moeite en het lijkt wel dat hij vn zodra je merkt dat je hem terug aandacht geeft en weer moeite doet, dat hij dan zijn interesse verliest. Volgens mij weet hij niet goed wat hij wil… Kzou nog beetje afwachten of hij het echt wel meent.

@Charlot_je
Thanks voor je reactie. :slightly_smiling_face:
Daar zat ik ook al aan te denken, maar ik weet het niet. Denk dat ik hem echt moet zien op school om te kijken hoe hij doet, maar het beste is hem vergeten.
Het stomme is alleen dat ik 24/7 aan hem denk… Pff

Ja je kan best eens kijken hoe hij reageert als hij jou op school ziet en dan afwachten. Het is normaal dat je hem niet kan vergeten, gezien je hem leuk vindt. Wat er ook gebeurt, het komt wel goed.

Weet je, je kiest niet op wie je verliefd wordt of wie je leuk vindt. En als ik jou was zou ik gewoon een keertje met hem afspreken en vragen hoe het allemaal precies zit, want je kan dingen via-via vragen en gaan zitten piekeren maar daar schiet je niets mee op. Mijn tip is om met hem te gaan praten!!

@Julia
Bedankt voor je reactiee

Nee klopt, maar mijn probleem is juist dat ik hem maar beter niet kan laten merken dat ik hem leuk vind en dat idee geef ik hem wel als ik met hem ga afspreken. We hebben al een week niet meer gepraat nadat ik hem soort van negeerde en ik wil niet degene zijn die het gesprek begint. Had hem al een x gezegd dat ik had gehoord dat hij een player was en toen ontkende hij dat, en ik geloofde hem, maar het is eigenlijk wel logisch dat hij zoiets ontkent… Als hij me leuk vindt moet hij de moeite doen, en dat doet hij blijkbaar niet meer(anders had hij allang wel iets gezegd)… Ik moet hem dus vergeten. En dat vind ik dus echt heel moeilijk omdat ik constant aan hem denk en gesprekken teruglees en steeds in m’n hoofd haal dat hij helemaal geen player is en dat hij wel gwn interesse heeft…

Iemand die nog tips heeft of in dezelfde situatie zit/zat?