kan haar niet peilen(als jongen)

allereerst ben ik een jongen en weet niet of ik hier uberhaubt mag komen maar ik denk dat ik hier het best advies kan krijgen.

ik werk in een restaurant. dit restaurant zit in een woonwarenhuis.

ik vind een meisje leuk op werk sinds dat ik daar werk eigenlijk al(ongeveer een jaar). Zij had echter toen een vriend.
na een maand ongeveer begon ze steeds meer tegen mij te praten en lachen we vaak naar elkaar als we elkaar aankijken(iets wat ze ook achter de kassa doet als ik aan de andere kant sta).
een leidinggevende wil graag dat ik een vriendin krijg en vroeg aan haar of zij iets met mij wilde. toen heeft dat meisje dus gezegd als (mijn naam) wilt dan wil ik ook wel. dit is ongeveer 2 maanden terug. Hierna heeft ze een paar keer om een valentijns cadeautje gevraagd. Hier ben ik toen echter niet op ingegaan en ook niks gekocht.

een maand geleden ongeveer was ik een hamburgers aan het maken en deed ik volgens hij iets fout. toen wreef ze over mijn arm en vroeg ze of zij het even mocht doen.

Eergisteren zei ze uit het niets dat twee medewerkers van het woonwarenhuis tegen haar hadden gezegd dat ze iets met mij moest nemen omdat wij een goede match zouden zijn omdat wij tegenpolen zijn. ze heeft hier geen vriend meer.

Ook zat ik gister ook even op mijn telefoon en kwam ze van de andere kant van het restaurant pakte mijn arm en gaf een tikje op mijn vingers.

Ook eergisteren waren we aan het omkleden en floot een oudere vrouw die daar werkt naar mij. toen zei dat meisje (mijn naam) is al mijn vriend.

Ook vroeg ze nog om een valentijnscadeautje en wilde graag chocola en een cadeaubon van de mcdonalds. (deze heb ik beide al gekocht)

Ik moest er vandaag heen om een contract te tekenen en kwam haar tegen.

zij stond achter de kassa en ze vroeg ik kan niet wachten op zaterdag.

Dus ik zei ik heb het cadeautje al heb er zelfs twee.

toen zei ze oh spannend ik ben benieuwd.

wat denken jullie als meisjes zijnde vind ze mij leuk of wilt ze gewoon aandacht?

Kan alle kanten op, maar hier kom je maar op één manier achter; spreek eens met elkaar af! Ze vind je in ieder geval interessant :slightly_smiling_face:

(jongens mogen hier eigenlijk niet, dus je zult helaas snel genoeg verwijderd worden)

hi

Ik weet dus niet goed hoe ik dat zou aanpakken in combinatie met die cadeautjes ik had het nu zo in gedachten:
a.s zaterdag werken we samen en sluiten we samen de winkel met anderen.
ik zeg dan iets van ik heb nog dat valentijns cadeautje voor je.
ik geef dan denk ik eerst de chocola en zeg daarna dat ik nog iets heb. daarvoor kan ik nog iets zeggen dat ik niet voor ieder willekeurig persoon die cadeaubonnen zou kopen want je kan pas vanaf 20 euro halen. en en of ze dan iets wilt drinken.
daarna geef ik ze.

Ik zou zelf eerst alleen die chocola geven en dan vragen of ze eens samen iets wil doen (ergens drinken of film kijken inderdaad). Die cadeaubon zou ik persoonlijk nog heel even bewaren, in ieder geval tot na de date. Dan weet je tenminste zeker dat het wel serieus is, en je niet een dure bon aan haar geeft terwijl ze er niks van meent. Maar dat zou ik doen, het is natuurlijk maar net hoe jij je er bij voelt :slightly_smiling_face:

Ja dat kan inderdaad is opzich ook wel slim.

Dus eerst de chocola geven dan iets erbij verzinnen van wil je iets drinken en daarna zeggen van wanneer of regel je zoiets via whatsapp mocht ze ja zeggen?

en als ze nee zegt die bonnen zelf houden.

Ja precies! Zou inderdaad via whapp de duidelijk datum, plaats en tijd afspreken. En mocht ze geen interesse hebben (kan natuurlijk), maar dan heb je alvast een cadeaubon voor jezelf gekocht als troost :wink:

Ja dat is zeker waar.
Maar als je het zo leest denk je dan als meisjeszijnde dat ze het alleen doet voor het cadeatje of ook voor meer.

Tbh vind ik het vet raar dat iemand vraagt om cadeaus. En Valentijnsdag is in februari? En ze noemt je nu al vriend tegen andere mensen maar jullie hebben nog nooit afgesproken samen?

Vind ik stiekem ook wel, maar kan ook heel erg afhangen van de manier waarop. Is het gewoon grappend bedoel ‘‘Nou, heb je niet eens een valentijnscadeautje voor je liefste collega? :stuck_out_tongue:’’, komt alweer heel anders over.

Ja zo noemde mij haar vriend. Ook toen ze in hey rokershok zak en iemand vroeg heb je een vriend zei ze nee en toen iets van (mijn naam) is al mijn vriend.

Nee zo zei ze het niet.
Ze begon nadat de leidinggevende haar vroeg of zij ieys met mij wilde. Toen ze zei als hij wilt wil ik ook. Daarna zei ze iets van dan moet je wrl een valentijnscadeautje kopen.
Toen die oudere vrouw floot naar mij tijdens het omkleden en zij zei hij is al mijn vriend zei ze ook iets dat ik geen valentijnscadeautje had gekocht.

En afgrlopen zaterdag nadat 2 ze zei dar werknemers van het woonwarenhuis hadden gezecht dat je iets mrt mij moest beginnen begon ze erover

Ik snap er eigenlijk niet veel van? Waarom bemoeit jullie leidinggevende zich hiermee? Waarom noemt ze jou haar vriend, terwijl jullie niet samen zijn?
Zijn jullie al op date geweest? En anders gewoon op date gaan, als jullie elmaar allebei leuk vinden

En jongens zijn inderdaad niet toegestaan op het forum, helaas