Kamer Pimpen

Heeee allemaal,

Ik word de laatste nogal snel depressief van mijn kamer. Ten eerste kan ik het heel slecht netjes houden omdat ik te veel spullen heb. En ten tweede is mijn kamer niet heel groot en heb ik nogal veel meubels/meubeltjes.

Ik heb namelijk een tweepersoonsbed, een bureau, een kastje, een bankje, een kast waar mijn tv opstaat, een nachtkastje en een tafeltje. Door al die meubels lijkt mijn kamer nog kleiner. Ook heb ik heel veel kleine spulletjes waar ik nog slechter in ben om weg te doen.

Heeft iemand misschien tips om dingen weg te doen, of tips waardoor mijn kamer iets groter lijkt?

Xoxo’ :heart:

Foto’s zijn handig?
Eerst en vooral zou ik een grote opkuis in je ‘kleine spulletjes’ doen.
En denk eens na, heb je echt een tv nodig? ik dus niet, ik heb beneden een tv.

Ik heb juist bijna geen meubels alleen een bed een tafel een boekenkast een kledingrek en een kastje boven mijn wastafel. En ik heb dus veel spullen haha!

Maar je kunt eens kijken wat je bijvoorbeeld een half jaar niet gebruikt en kijken of je het dan weg kan geven of verkopen bijvoorbeeld op girlscene of een rommelmarkt dan verdien je der ook nog wat mee :slightly_smiling_face:

ik zou heel veel spullen weg gooien of in van die cheap manden doen van de ikea.
en je zou je meubels wit kunnen verven (doe ik nu ook) daardoor oogt je kamer ook groter.

Jaa, ik heb bijvoorbeeld op mijn bureau postvakjes staan voor papieren die ik moet bewaren, en ik heb overal doosjes en dingetjes om kleine spulletjes in op te slaan.

Heb je een bureau met veel bureaulades? Dat helpt ook met opruimen.
En als je je kamer gaat opruimen, bedenk dan: jemig, heb ik dit echt nodig om verder te leven? Zo nee, gooi het weg, bij twijfel, bewaar het, en bij de volgende keer dat je gaat opruimen, en je hebt het in die tijd niet gebruikt, kun je het alsnog weggooien.