Julian Morris ♥

Hey! Sinds kort kijk ik pll en ik ben helemaal verliefd op Julian Morris :heart:_​:heart: HIJ IS ZO DAMN CUTE, KNAP EN GRAPPIG echt wauw. Dit topic is speciaal voor alle meiden die stiekem ook een crush hebben op Julian of te wel Wren uit Pretty Little Liars!

Wie is Julian Morris?
Morris is vooral bekend van de tv-serie Pretty Little Liars, waarin hij dokter Wren Kingston speelt. Hij heeft ook in films als Cry Wolf en Sorority Row gespeeld en in series als Once Upon a Time en ER.
Zijn ouders komen uit Zuid-Afrika en Zimbabwe, hij is in beide landen opgegroeid. Zijn ouders behoren echter tot Joodse families uit Oost-Europa. Momenteel woont Morris in Los Angeles. Hij is goed bevriend met de acteurs Ian Harding en Tyler Blackburn.

Ik had dus PLL afgekeken en toen keek ik Sorority Row. Nou echt ik flipte hem toen ik Julian daar in zag.

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Hij heeft al een eigen topic toch

Echt? Ik heb de zoekoptie gedaan maar ik kon geen topic hierover vinden?

Ja, als je Julian Morris girlscene intypt op google kom je o.a. een topic tegen die in juni nog is gemaakt!

(Al vind ik het zelf geen probleem of zo aangezien hij een superlekkerding is maar ok)

http://forum.girlscene.nl/forum/celebs/julian-morris-303376.0.html

Oh oke sorry !

hij speelt ook in Cry_Wolf :smirk:

Slotje dus