broodje gezond vega:
stokbrood
salsasaus
rucola-sla
stukje komkommer
quorn-stukjes
beetje fritessaus
snij het stokbrood door midden en besmeer het onderste stuk met wat salsasaus.
leg er dan rucolasla, komkommerschijfjes, rucolasla en komkommerschijfjes op (twee lagen dus).
Gooi er dan nog wat quornstukjes op. Besmeer het bovenste stuk stokbrood met wat fritessaus en leg dat stuk op de quornstukjes. Yummy in my tummy 
Vega fajitas:
blikje kidneybonen
1 ui
twee paprika’s
blikje mais
zakje fajita-mix van casa fiesta
tortilla’s
geraspte kaas
snipper de ui en snij de paprika’s in blokjes. Bak de ui even en gooi dan de paprikablokjes erbij. Bak tot de paprikablokjes wat zacht zijn en doe dan de mais en kidneybonen erbij. Even een tijdje roerend bakken. Doe dan de fajitamix met water erbij en laat even sudderen. Daarna dit in tortilla’s rollen, op een ovenbestendig bord leggen en geraspte kaas erover heen strooien. Even in de oven zetten, tot de kaas gesmolten is. Kaasgedeelte kan ook overgeslagen worden. Serveer het liefst met tortilla-chips met salsasaus en komkommerschijfjes in azijn/watermengsel.
Wat ook lekker is, is chicken tonight, maar dan met tofu ipv kip.
Zal maandag nog ff paar recepten hier op zetten. Ben aan het experimenteren geweest en de lekkere recepten heb ik in een notitieboekje geschreven, maar die heb ik maandag pas weer.