Jongens schuw

Hey Girlsceners! Allereerst natuurlijk een gelukkig nieuwjaar :slightly_smiling_face:!

En dan nu m’n issue: Ik heb het gevoel dat ik jongens schuw ben, wanneer een jongen tegen mij praat klap ik dicht en weet ik niks te vertellen. Jammer want hierdoor heb ik het gevoel dat ik flink achterloop op m’n vriendinnen waarvan sommige ‘het’ al gedaan hebben en ik nog niet eens heb gezoend.

Iemand tips om er vanaf te komen? X

Doe alsof ze naakt zijn

Er is geen ‘‘achterloop’’. Ik ken zat mensen die het nog niet hebben gedaan, die niet eens gezoend hebben, whatever. En miss moet je vaker leuke dingen doen met jongens? ;|

Ja maar 't wordt al gauw ongemakkelijk wanneer je niet weet waar je het over moet hebben.

Misschien helpt het om te bedenken dat het ‘maar jongens’ zijn. Ze zijn helemaal niet zo anders dan meiden, en hebben zelf net zo goed onzekerheden. Zij vinden het ook leuk als iemand gezellig een praatje komt maken :slightly_smiling_face:

@ ooii

Bedankt, ik denk dat ik er wel wat aan heb!

Precies wat zij zegt eigenlijk jaa !

ik ken het. ooii heeft een heel goed punt! ^^

ik klap ook altijd dicht
weet gewoon ineens niets te zeggen :’)

doe net alsof je tegen een vriendin praat.

ik heb dat zelf ook wel een beetje, sommige jongens zijn ook weer ‘enger’ dan anderen. sommige juist helemaal niet

Ik klap ook altijd helemaal dicht, maar ik heb dat ook wel eens bij van die ‘populaire’ meisjes, laat maar zeggen. Bij m’n vriendinnen ben ik sowieso heel anders, veel opener.
Ik heb het ook wel een beetje omdat ik niet zo’n geweldig zelfbeeld heb, niet dat ik mezelf nou onmundig haat ofzo, maar echt heel blij ben ik ook weer niet met mezelf. Daardoor word ik dan weer extra onzeker.
Ben ook altijd bang dat ik wat doms zeg…