jongen leren kennen

Hai, ik ben een meisje van 13. Ik heb drie maanden geleden een jongen leren kennen via een site. Geen porno site ofzo, maar een gewone chat site. We hebben daar leuk gepraat en uiteindelijk nummers gewisseld. We praten nu al drie maanden lang op Whatsapp iedere dag, over van alles en nog wat. Hij heeft mij ook verteld dat hij mij leuk vond dus verliefd op mij is, alleen hij is 17 en ik vind hem denk ik ook wel een beetje leuk, maar mijn ouders zouden dit nooit goed vinden en hij woont best ver weg. We willen graag een keer afspreken, maar hoe moet ik dit mijn ouders vertellen? Hoe kan ik het beste met hem afspreken? Willen jullie alsjeblieft reageren! Ik weet echt niet meer wat ik moet doen.

Hee,
Misschien kun je een keer naar een stad gaan die tussen jullie beide ligt, dan moeten jullie beiden reizen maar niet te ver. Maar weet je wel zeker dat dit een goed idee is? Ik weet dat liefde geen grenzen kent maar 4 jaar, alleen via internet gezien, is dat wel zo slim? Weet je wel hoe hij eruit ziet?

ja ik weet hoe hij eruit ziet, en ik wordt bijna 14

oke, zorg dat je, wanneer je hem voor de 1e keer in rl ziet, dat je niet alleen bent.

nee, dat wil ik ook niet, wil wel dat er een vriendin bij is

Met je ouders kun je of eerlijk zijn, of zeggen dat je met je vriendin in een andere stad gaat winkelen en hem daar (stiekem) ontmoet. ik zeg niet dat dit slim is, maargoed.

ik denk er sws nog heel goed over na, maar wel echt bedankt!

het kan fout gaan , wat veel mensen vaak denken…
Maar ik heb ook wel eens stiekem afgesproken, gewoon 1 op 1 op het station…
Dat was heel erg leuk, en gezellig…
Het kan dus ook wèl goed gaan…
Maar denk goed na (:

bedenk me nu ineens dat ik ook 1 op 1 in het bos heb afgesproken ( achteraf was dit best dom… )
èn 1 op 1 bij de bioscoop.

het is alle drie de keren goed gegaan (:

welke site was dat eigenlijk, ben wel benieuwd haha