jongen aftrekken met zwitsal olie

Hi meiden :slightly_smiling_face:

Ik vroeg me af of er meer meiden zijn die een jongen hebben afgetrokken met Zwitsal olie of dat nog steeds wel eens doen??

Ik doe dit nu al een maandje, en ik vind het echt heerlijk ontspannend ofzo… Ik weet dat dat raar klinkt, maar voor mij is het heel ontspannend en word er zelf heel rustig van.
Het is met Zwitsal gewoon zoveel soepeler en fijner om te doen, en hij vind het zelf ook veel lekkerder. (ook niet onbelangrijk :stuck_out_tongue: …)
Voor mij is het een beetje hetzelfde idee als euhm klei boetseren of mijzelf met body lotion insmeren, ook lekker soepel en je word er rustig van. (althans ik dan… :stuck_out_tongue: )

Nu is het wel zo dat ik een flesje naast mijn bed heb staan, en gewoon af en toe zin heb als hij naast mij ligt om dat te doen… :flushed:
Maar nu is het zo dat het soms dagelijks is dat ik hem met Zwitsal aftrek, en ik vroeg me af of dat misschien slecht is voor zijn pik en eikel? Hij is dan altijd zo volstijf, dus die Zwitsal olie komt daar overal… Ook komt hij dan klaar met Zwitsal olie overal, en vroeg me af het dan geen kwaad kan als zijn eikel zo gevoelig is en er komt dan olie overheen?

We hebben om safe te zijn wel een paar keer Durex Play geprobeerd, maar ik vind dat maar niks… Ik vind het stinken, en veel te koud aanvoelen. Zwitsal ruikt gewoon lekker en je kunt het ook lekker warm maken :hugs: :bowing_man:

Dus hebben jullie ervaring met Zwitsal olie en het aftrekken? Is het schadelijk voor zijn pik en eikel als je het vaak doet?

Je trekt die oude vent van… 30??? hier mee af? Of heb je weer een andere?

Zwitsal zal niet heel heftig zijn, want ze gebruiken het meestal voor baby’s. Maar of het kwaad kan als het op zijn intieme deel kan, geen idee. Rare fetisj wel. :’)

Zoek het misschien even op? Volgens mij zitten hier bitter weinig meiden die gespecialiseerd zijn in ‘gevolgen voor de penis na aftrekken met Zwitsal’.

^^Dat zou ik ook haast denken, maar je weet maar nooit he :’’’’’’’))

Al die details hadden niet gehoeven hoor. Maar lijkt me niet dat het kwaad kan.

omg ik was dit helemaal vergeten :grinning_face_with_smiling_eyes:

Haha ik vond haar al verdacht rustig, maar ze bedacht een beter verhaal dan die 30-jarige vent.

Het kan maar niet in combinatie met condoom of anale/vaginale seks.

Kan geen kwaad hoor! Gewoon doen als je dat leuk vind. Let er wel even op of er parfum in zit mocht je later nog seks met hem willen hebben, dat is niet zo goed voor de ph waarde van je vagina

:""""")

Moest dat detail er speciaal bij?