Jim's Fan Event - The Hairspray Edition!

Op zondag 1 november is het weer zover!! Voor de 8e keer organiseert de Official Jim Fanclub in samenwerking met Jim en zijn managment het Jim’s Fan Event! En omdat Jim natuurlijk de komende maanden het land doortourt als “Link Larkin” ligt het thema natuurlijk wel een beetje voor de hand. Het thema is dan ook:

http://www.jimfanclub.nl/joomla/images/PPFANEVENT/jfe2009logo.jpg

Datum: zondag 1 november 2009

Tijd: 13.00 – 18.30 uur (deuren open om 12.30 uur)

Locatie:
Partycentrum Starlight
Amerfoortseweg 138
3864 NH Nijkerkerveen
Website locatie: http://www.starlight.nl

Kosten kaarten: 10 euro per persoon (vol=vol)

Wat is er allemaal te doen?

ZANGAUDITIES
Tijdens het Fan Event kun je net als vorig jaar meedoen aan een Singstar wedstrijd! Als je je opgeeft voor de wedstrijd (auditie) ontvang je een lijstje met alle nummers waaruit je er eentje kiest en die zing je dan op het podium, de tekst verschijnt op een scherm. Degene die dit het allerbeste doet mag aan het einde van de dag tijdens het optreden van Jim een duet met hem zingen!! En Jim zal zelf ook in de jury van de wedstrijd plaatsnemen! Niet bang worden hoor, het maar een spelletje :wink: en zeg nou zelf; voor die geweldige eerste prijs zing je toch de sterren van de hemel?! Wil je je opgeven?? Lees op de website van de Official Jim Fanclub hoe je dit doet!

***************
DANSAUDITIES
Iedereen kan meedoen aan de dansaudities (workshop) die gegeven word door een of meerdere Special Guests van Jim. Leer dansen zoals de jongens en meiden in de Corny Collins show! Zet je beste beentje voor want, naast dat het natuurlijk hardstikke leuk is, zijn er ook exclusieve prijzen mee te winnen!

***************
FOTOSHOOT
Wie wil er nou niet op de foto met Jim? Ook dit jaar kun je er weer eentje scoren, uiteraard helemaal in stijl, gemaakt door de OJF en achteraf GRATIS toegestuurd per mail.

***************
QUIZ
Wat is een Fan Event zonder Quiz? Inderdaad! Dus ook deze editie kun je weer laten zien wat je allemaal weet over Jim en zo geselecteerd worden om mee te doen aan de quiz. Je speelt dan met je team tegen Jim en wie weet winnen jullie een van de exclusieve prijzen!

***************
VOOR DE SPIEGEL
Uiteraard moet je er, als je auditie doet, fantastisch uitzien! Daarom kun je je op het Fan Event opmaken of laten opmaken en je haar doen met (natuurlijk!) veel Hairspray! Leef je uit en win fantastische prijzen ter beschikking gesteld door CHI Biosilk!

***************
DRESSCODE
Die is Helemaal Hairspray! Heb je de musical al gezien? Of de film? Dan moet je vast al wat inspiratie hebben voor onze dresscode! Denk aan: jurken en rokken met petticoats, prints van bloemen of bladeren, pastelkleuren, bootlijn hals, parels, witte sokjes, vestjes, haarbanden, voor de mannen: geruite shirts, nette jasjes.

TIP: zoek op internet of ga eens langs bij een tweedehands winkel!

En zorg nou dat je er geweldig uitziet, want tijdens het Fan Event kronen we Miss Hairspray 2009 en hij/zij wint natuurlijk leuke prijzen!

Verder zal Jim uitgebreid de tijd nemen voor handtekeningen en sluit hij de dag af met een spectaculair optreden met zijn band! Een dag om zeker bij te zijn dus!!

Op onze website www.officialjimfanclub.nl lees je hoe je je kaarten kunt bestellen! Wees er snel bij, want OP=OP!