Je studie resultaten

Ik had vandaag de punten van me rekentoets terug gekregen, mijn vorige rekentoets had ik gehaald met een 9,5 en mijn 2e rekenentoets met een 6,9. Ik vind dit te laag, en vroeg aan de docent of ik dit mocht herkansen, maar dat mocht niet. Ik voel me als ik een lager punt dan een 7 heb of net een voldoende echt kut. Hebben dit meer mensen? Of ben ik nou echt zo’n nerd hihi…

-

Nee.
Alleen toen ik na de vakantie (kerst) een 4 gehaald had bij Schoonheids verzorging. Gelukkig hebben we 2 herkansingen en had ik bij de 2de herkansing een 6 gehaald. Toen was ik echt blij.

Bij mij verschilt dat per vak. Voor Duits bijvoorbeeld, bent ik niet echt blij met een 6, want gemiddeld sta ik een 8. Maar voor economie ben ik super blij met een 6, want daar heb ik moeite mee, dus ja.

hmm, als je echt goed had geleerd en je haalt altyd hoger dan een 7 , snap ik wel dat je baalt als het eronder zit.
Maar om je nou kut te voelen om een 6,9 . toch wel een beetje raar XD je kan het hebben toch dus volgende x weer wat hoger :wink:
Ik ben met alle vakken blij als ik minimaal een 6 heb, vind het namelyk best pittig.

Verschilt gewoon per vak. Bij sommige vakken zou ik ook niet blij zijn met zo’n net-een-voldoende, terwijl ik bij bijvoorbeeld Latijn al vet blij ben met een zesje :’)