Jaloerse vriendinnen.

Ik heb een meisje via internet ontmoet, ze is heel aardig en omdat we ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt kunnen we heel goed praten. Gister hebben we elkaar in het ‘echt’ ontmoet en het was heel gezellig.

Nu heb ik natuurlijk ook andere vriendinnen, maar die zijn (denk ik) best jaloers ?
Ze hebben bijnamen voor dat meisjes, waarvab ik niet weet of ze aardig bedoeld zijn…
Dat soort dingen. Dus net, op Twitter, ging het weer over dat meisje. En iemand die ik helemaal niet mag en waar ik heel veel ruzie mee gehad heeft begon op msn een heel verhaal over dat ik dat niet moet pikken van mn vriendinnen op twitter, en ook niet op school. (Ik weet niet wat ik daarvan moet denken.) en weet helemaal niet wat ze nou bedoeld. Want ik denk eigenlijk dat ze gewoon zitten te stoken.

En wat moet ik van mn vriendinnen denken ?

Maar wat doen ze dan waaruit blijkt dat ze jaloers zijn? Wat voor bijnamen?

Die vriendin die je niet mag probeert je echt gek te maken. Sowieso niet naar haar luisteren.

De andere, tja… ik denk jaloers idd. Nu zijn hun minder belangrijk, denken ze tenminste. Verwaarloos ze niet, dat komt het vanzelf wel goed denk ik. (ga juist heel veel leuke dingen doen met ze nu, dan hebben ze het gevoel dat ze ook nog meetellen)

Nou, dat meisje heet amaya, dus ze noemen dr; ‘‘amai amai’’ of maya kalender …
heel erg flauw eigenlijk … Zijn ze jaloers denk je ?

  • Leuk dit, als je vanavond op vakantie gaat … - x

Ja, ga ik zeker doen :slightly_smiling_face: Wel flauw dat ze jaloers zijn, terwijl dat helemaal niet nodig is, als ze me vertrouwen tenminste.

Hmm, dat is wel heel flauw inderdaad. Sowieso raar dat je vriendinnen dat soort grapjes maken over een andere vriendin van jou. Ik denk dat ze het eerder apart vinden, een vriendin via het internet leren kennen. Ik vind dat hier niks mis mee is, maar ik kan best begrijpen dat sommige het misschien raar vinden. Maar trek je hier niks van aan, ik zou ze gewoon allebei (Amaya en je vriendinnen) evenveel aandacht geven en misschien tegen je vriendinnen zeggen dat je de grapjes niet leuk vindt.

Zeg gewoon tegen ze dat ze niet zo flauw moeten doen.

dat meisje die zegt ‘‘ik zou dat echt niet pikken’’ wilt dat jij gedoe krijgt met je vriendinnen die bijnamen geeft voor dat ene meisje… hoe doorzichtig kunnen mensen zijn :’)