Is dit normaal?!

Hoii,
Ik heb dit account speciaal aangemaakt voor deze vraag.

Ik zit elke dag stiekem op omegle en praat over sex en geil zij’n en ik mastrubeer mezelf daar ook bij daarnaast kijk ik ook naar foto’'s waar meiden in hun bikini of naakt op staan ik wee’t niet of dit normaal is!
Ps. Ik ben 11 bijna 12

Alvast bedankt

Dat je foto’s kijkt van meisjes is niet erg maar dat je op omegle zit en daar praat/cam (?) met vreemde over seks en daarbij masturbeert is ongelofelijk dom.
Het zijn vaak echt vieze oude mannetjes en wat nou als ze het gesprek opnemen of foto’s van jou verspreiden over het internet?

Stop daar serieus mee. Dat is gevaarlijk.

Ik zou echt stoppen met omegle. Je weet maar nooit wat ze met de beelden doen.

Ik cam niet maar chat alleen maar wel bedankt voor het antwoord

Ik cam niet maar chat alleen maar wel bedankt voor het antwoord

Praten alleen al is niet goed.

^ Is het niet anoniem? (wat is het probleem met chatten)

Oh nouja chatten is ‘beter’ dan met de camera. Het is namelijk wel anoniem, maar ik zou het als nog niet doen.

Stel je voor dat jij een dochter van 11 hebt die op een anonieme chatsite waar veel oude mannen op zitten, geilen gesprekken zou hebben met vreemden en zich hierbij zou masterberen.

Ik vind het normaal, ik zou alleen wel uitkijken met wie je chat en wat je zegt (geen woonplaats etc).

Dankjulliewel voor jullie antwoorden ik kijk idd wel uit met wat ik zeg, nooit mijn echte naam of woonplaats ofzoiets.

Als je ‘veilig’ en anoniem chat zie ik er zelf geen probleem in. En waar je dan ook opgewonden van wordt is niet abnormaal, als iedereen door hetzelfde opgewonden zou worden zou het toch saai en onmogelijk zijn?
Toen ik begon met masturberen (15 jaar ongeveer) moest ik niks hebben van een naakte penis, en ik werd juist opgewonden door de vrouwen in pornofilmpjes of op foto’s, maar dat is wel wat verandert door de jaren heen.

Niks mis mee. Het is inderdaad wel slim om het bij anonieme chat te houden en geen details over jezelf te delen. En nooit foto’s of video van jezelf aan iemand sturen die je niet kent.