Is deze Chi stijltang echt of niet?

Ik heb deze stijltang van de week via bol.com gekocht, maar er stond vandaag in de krant dat er via bol.com veel nepproducten worden verkocht… Ik denk zelf dat hij echt is, maar wilde dit toch even navragen!

Dankjewel!

Dat heb ik nog nooit gehoord dat er op bol.com nep producten worden verkocht. Hoeveel heb je er voor betaald? Chi stijltangen zijn niet heel goedkoop…

Was in het nieuws vandaag…

Op mijn Chi stijltang zit een stickertje waarop staat dat ie echt is oid (Ik heb dezelfde in een andere kleur)

Heb er 130 euro voor betaald, dus volgens de prijs zou die wel echt zijn!

Bij mij zit er zon goud stickertje op, bedoel je die?

aah zo. Ik heb net mama gevraagd en die zei het ook. MAar iedereen kan hun neppe producten terug sturen en krijgen geld terug.

Jaa die bedoelde ik! Als je het zeker wil weten zou je hem terug kunnen sturen en dan bij een officiële Farouk dealer kunnen kopen (bol is daar niet een van), maar volgensmij is ie wel echt…

Kijken of degene waarvan je het artikel heb gekocht in de lijst zit van verkopers van nep producten? Of contact opnemen met bol.com. Die kunnen je vast wel verder helpen. En anders beroep je je op je retour recht als dat nog kan.

Ik heb hem via deze site, via bol.com: http://www.hairandbeautyonline.com/nl/

Ik ga hem denk ik terugsturen en kopen via een officiële dealer

Ik heb deze stijltang ook, maar ik heb er 160 euro voor betaald? Dus tja. Ik zou hem ook terugsturen en via een andere site bestellen.

Dit is een linkje waar ik hem heb besteld https://www.johnbeerens.com/chi-g2-stijltang.html

Woow die stijltangen zijn volgensmij duurder geworden bij de John Beerens. Mijne komt er ook vandaan, en ik kocht toen deze versie: https://www.johnbeerens.com/chi-g2-limited-edition-suger-rush-hairstyling-iron-stijltang.html omdat die goedkoper was dan de gewone zwarte. Ik heb er 118 euro voor betaald een jaar geleden, nu is ie 161 :’)

Ik ben er zelf ook achter gekomen dat er veel nep producten worden verstuurd. Elektronica koop ik dus ook niet meer op bol.com. Een neppe Samsung oplader thuisgestuurd gekregen en eerder een Screen protector die helemaal niet van het genoemde merk was en in een goedkope verpakking zonder alle accessoires die erbij horen te zitten.

Als je het niet vertrouwd terug sturen en bij een betrouwbare winkel of webshop kopen. Maar aan de reacties te zien is hij wel echt.

Hee,
Jaa er worden idd veel nepproducten op bol.com verkocht maar dan wordt dat wel vermeld bij t product