Irritaties en jaloezie?

Hoi meiden,

Ik ben nu al een paar dagen lichtelijk geïrriteerd, en ik vroeg me af of jullie hier ook wel eens last van hebben. Het zit zo. Ik heb een jongen leren kennen en we praten eigenlijk elke dag. Hebben een paar keer afgesproken en toevallig zijn we tegelijk op dezelfde vakantieplek. Ik vind hem echt een leuke jongen en hij geeft me vaak complimentjes. Maar het probleem is dus dat ik hem echt tien keer op een dag andere meisjes zie liken op instagram, en daarna gaat hij ze volgen. Oke, ik heb het recht niet om boos te worden en dus zeg ik ook niets tegen hem. Maar omdat we dan zo leuk praten en afspreken gaat het me toch best wel irriteren. Ik krijg namelijk het idee dat ik gewoon een van de duizenden meisjes ben.
Ik weet heel goed dat social media veel verpest en dat ik ook helemaal niet geïrriteerd/jaloers/boos mag zijn omdat we (nog?) niks hebben. Toch doet het me best pijn van binnen.

Hebben jullie dit ook wel eens, en hoe lossen jullie dit dan op? Ik word er namelijk helemaal gek van!

Ik begrijp je gevoel. Ik zou me ook irriteren eraan. Maar ik denk dat je er niet zoveel zorgen om hoeft te maken. Waarschijnlijk like jij ook fotos van jongens, zonder dat je er een bedoeling bij hebt. Probeer het gevoel aan de kant te zetten, want hij praat met je en hij geeft je complimentjes. Waarschijnlijk ziet hij je echt wel zitten! (En alleen jou)

Ik snap het gevoel wel, maar ik zou het nu proberen aan de kant te zetten en te denken, hij steekt uiteindelijk wel veel energie in jou en als het iets word, dan ben jij wel de gelukkige :slightly_smiling_face:

Natuurlijk like ik ook foto’s van andere jongens, maar dat zijn vrienden van me. Hij liked en volgt meisjes die hij helemaal niet kent, dat vind ik er zo vervelend aan. Ik moet het gevoel inderdaad opzij zetten, ik maak mezelf er ook helemaal gek mee! Ik hoop echt dat ik de enige ben op dit moment, ik vind het nog te pril om te vragen hoe het zit dus dat laat ik maar varen. Ik ben erg benieuwd hoe de vakantie zal verlopen aangezien we daar tegelijk zijn!
Dankjewel voor je reactie! :flushed:

^
Nou, meiden liken die hij niet eens ken, houden zo toch! :relieved:
Het zou veel rotter aanvoelen als hij die meiden elke dag/week zou zien.

Heb je helemaal gelijk in! Maar toch is het vervelend, haha.

Dit.
Het is maar een like,
het is niet zo dat ie onder hun foto’s “ik hou van je” of wat dan ook schrijft,
dus je moet echt proberen om je niet zo druk te maken meid :sob::muscle:

Dat is het probleem tegenwoordig.
Social media wordt té veel met het echte leven geassocieerd.
Je bent bang dat hij geen aandacht meer aan jou gaat geven en je gaat je te snel binden, anders zou je dit ook niet erg vinden.
Voor hem is dit niks, terwijl het voor jou een big deal is.
Laat hem lekker liken, en blijf leuk tegen hem praten.
Hoe meer hij geïnteresseerd is in jou, hoe minder hij geïnteresseerd raakt in anderen toch?
Trek je er niks van aan. Hij is niet van jou en kan en mag dus doen alsof hij daar zin in heb.
En als je bang bent of je 1 van de ‘‘duizend’’ meiden bent,
vraag dan aan hem of hij er misschien meer in ziet zitten dan alleen vriendschap, wees duidelijk en eerlijk
Succes.

Dit stukje heeft mij even heeel erg gerustgesteld haha, bedankt!

Ik denk dat dat gewoon zijn manier van omgaan is. Ik denk eigenlijk ook dat dat gedrag niet ontzettend zal veranderen als jullie wel iets zouden hebben. Dat is gewoon zijn manier zeg maar om om te gaan met vrienden/vriendinnen.
Ik denk, dat als je daar niet tegen kunt, dat het heel moeilijk wordt om een relatie te hebben met hem. Gewoon puur omdat je jezelf dan echt op zit te vreten.

Ik hoop voor je dat je een hele leuke vakantie zult hebben met hem.
Veel plezier alvast! :grinning:

Haha, mij ook! Saskiablogspot, je hebt ook echt heel erg gelijk! Al die dingen die jij beschrijft vooral dat “je bent bang dat hij geen aandacht meer aan jou gaat geven…” etc etc, is helemaal waar. Ik zie hem morgen gelukkig weer, hij stelde het zelf voor. :upside_down_face:

Dankjewel! We kijken er heel erg naar uit!

Ik heb hetzelfde wel eigenlijk. Datzelfde gevoel. Probeer je er niet teveel mee bezig te houden. Alles weten maakt ook niet gelukkig blijkt vaak…

godverdomme die stomme kutadvertentie elke keer hierdoorheen, over vrouwen en dat seksstandjes gebaseerd zijn op dieren, dat wil echt everyone weten :smirk: :no_good_woman: :tipping_hand_man: :grinning_face_with_smiling_eyes: :crazy_face: