iPod Classic.

Ik heb dus een iPod Classic, maar ik ben helemaal niet zo handig met pc’s en dat soort dingen dus het blijft eigenlijk wel een beetje bij muziek downloaden en dat erop zetten. Maar ik heb niet voor niks de Classic dus ik wil graag weten hoe je foto’s en films erop kan zetten, ik heb namelijk echt geen idee en met van die sites word ik ook niet echt wijzer.
Waar kun je gemakkelijk films downloaden? en Hoe zet je films en foto’s op je iPod?

Liefs,

Sorry, heb geen Ipod.

foto´s is heel simpel
als je je ipod aansluit
zie je hem in het menu aan de linkerkant verschijnen daar druk je op ga je naar de tab “foto’s” blader je naar de map waarvan je de foto’s op de ipod wilt hebben en voila
als je films op je ipod wilt zetten moet je ze zowiezo verkleinen met videora (als het een avi bestand is anders moet je ze eerst omzetten naar avi) films kun je downloaden met torrents (thepiratebay.org)
en je kan ook dvd’s op je pc zetten met dvd decrypter (crack downloaden anders irritant waterlogo, dit kan ook via thepiratebay.org)
je moet er wel ff mee oefenen en je er ff in verdiepen!

Dit klinkt vast heel dom; maar welk menu? Ik krijg niet standaard een menu als ik hem aansluit. Bedankt voor je snelle reactie!

Gewoon naar je iTunes slepen. (:

heb ff screenshots voor je gemaakt
1: hier verschijnt je ipod
2: de tab foto’s
3: hier kan je de map met je foto’s selecteren
4: toepassen dan gaat ie synchroniseren
de screenshots:

http://img3.imageshack.us/img3/1377/ipodd.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/4390/ipod2a.jpg

Wauw, jij bent echt geweldig! Thanks.

tis dus gelukt?? naja als je nog meer wilt weten moet je het maar vragen;)

Jaa! Het was dus eigenlijk heel makkelijk, maar ik had weer geen geduld om het goed uit te zoeken. Films ga ik een andere keer proberen. Dankje!! :bowing_man: