IPL ontharen thuis

ik ben van plan om een ipl ontharingsapparaat te kopen samen met mijn moeder, omdat ik dat gewoon handiger vindt en omdat ik veel ongewenst haar heb (oa. in gezicht).
Nu mijn vraag is dus of iemand ervaringen heeft met zo’n ontharingsapparaat.

Sommige beautyblogs hebben zo’n IPL apparaat van philips getest!
beautylab en beautyfreak bijvoorbeeld, maar ik denk dat wanneer je op google zoekt je er nog meer zult vinden :slightly_smiling_face:

^dankjewel!

zijn er niet meer met ervaringen?

Ik heb zo’n ding een half jaar geleden gekocht(met veel korting!) en moest de eerste paar maanden kijken op welke stand je dat ding moet zetten voordat ie werk. De eerste paar maanden deed ie namelijk niks. Ik scheen de verkeerde intensiteit in te hebben gesteld, maar dat is zo verholpen. Nu, ben ik nog bezig… zie wel resultaat, maar het is nog niet helemaal waar het moet zijn.
Die van Philips mag je niet in het gezicht gebruiken en is niet geschikt voor grijs, heel blond en rood haar of donkere huidskleur.

^dus het heeft wel resultaat ? (:
Ik heb idd ook gelezen dat je met de philips niet in je gezicht mag gebruiken dat vind ik dan toch wel weer jammer omdat ik goeie dingen heb gelezen over die van philips…

Ik heb die van philips nu ook al een halfjaar denk ik, heb ook goed resultaat :slightly_smiling_face:.
Het is nog steeds niet helemaal weg, maar wel stukken minder met wel consequent op tijd flitsen.
Ik denk dat ik sowieso de apparaten niet in mijn gezicht zou gaan gebruiken: ik kan me niet voorstellen dat de anderen dan die van philips zo’n ander werkingsmechanisme hebben dat het wel kan, behalve dan dat ze minder sterk flitsen.

hmm, ik raak nu toch wel steeds meer enthousiast over die van philips… Ik moet hier nog maar eens even goed over nadenken

ik ben ook bezig met IPL ontharing maar wel gewoon bij een schoonheidsspecialiste…

ga anders naar je huisarts en zeg dat je je er erg onzeker door voelt, en dat je het zou willen weg laseren (in dit geval met ipl ) Meestal krijg je het vergoed van je verzekering maar dan moet je wel doorverwezen zijn door je huisarts… en degene die het doet moet ook lid zijn van een speciale bond.

bij mij word 75% vergoed tot 400 nogwat euro, en per behandeling kost t me rond d e ¤40,-
Heb vanaf de 1e behandeling al direct resultaat, nog geen een keer teruggekomen!