iPhone flip case met foto

Hi ladies,

Ik houd er eigenlijk helemaal niet van om nieuwe topics te openen voor vragen maar ik kan het nergens vinden en ik weet ook niet zo goed waar ik dit moet plaatsen.

Binnenkort is het vaderdag en ik vond het een leuk kado om een iPhone 5 flip case voor mijn vader te kopen met een foto van ons gezin.
Bij de hema enzo heb je veel services waar ze iPhone hoesjes voor je bedrukken met een foto, maar dit zijn enkel hardcases voor de achterkant. Mijn vader wil graag een nieuwe flip case, omdat die van hem uit elkaar valt.
Ik kan nergens iets vinden over het bedrukken van hoesjes of iets dergelijks, dus misschien hebben jullie een idee hoe ik dit het best kan aanpakken?

(ik zat al aan transferpapier te denken, maar ik weet niet precies welke soort stoffen goed zijn om transferpapier te gebruiken.)

Alvast heel erg bedankt!

Ik zal hem voor je uppen, ik heb werkelijk geen idee. Sorry!

Had ik al een beetje verwacht, 't is namelijk best moeilijk te vinden.
Het binnenkantje van de flip case is echter van stof, dus misschien is het daarop mogelijk met transferpapier.

Maar misschien heeft iemand nog een idee?

http://www.ebay.com/itm/Personalised-iPhone-4-Phone-Leather-Flip-Case-Cover-Custom-Photo-Create-Your-Own-/190806333683?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c6cf198f3

Hier kan het maar dat is wel enorm duur.
En anders deze? Is voor pasjes, maar kun je net zo goed een foto in doen.

http://www.ebay.com/itm/White-PU-Leather-Photo-Card-Wallet-Flip-Hard-Case-Skin-Cover-for-iPhone-5-5G-LWP-/310666748179?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item48552e6113

Als je liever niet op eBay koopt kun je die laatste vast ook wel ergens anders op een Nederlandse webshop kopen maar dan waarschijnlijk duurder. Of bij de mediamarkt ofzo.

Thaanks!
Ik heb inmiddels best wel een verslaving voor eBay opgebouwd dus ik koop er erg graag haha!

Dat hoesje van ebay wat hier gepost werd hebben ze ook bij de action, alleen ik weet niet of die dat doorzichtige dingetje voor je pasje heeft maar wellicht de moeite waard om even te kijken.

^ ik werk bij de action, maar daar hadden ze niet de juiste