Intensief contact en nu... niets?!

Ik werk sinds kort in de horeca (zo ongeveer twee weken) en heb daar een leuke jongen leren kennen. Die eerste avond deden we nog een drankje na met het hele team en hij betaalde mijn taxi terug naar huis.
In de tussen tijd heb ik hem niet meer gezien, tot hij me met Bevrijdingsdag om half 1 's nachts belde en vroeg of ik naar de stad wou komen. Omdat ik al in bed lag kon ik niet, maar we hadden die dag erna om 7 uur afgesproken in de stad. Die dag erna appte ik hem dat het iets later werd en hij was het eigenlijk al ‘vergeten’ omdat hij dronken was, die nacht dat hij me belde. No probs, we zagen elkaar die avond toch. Samen met hem en een vriend van hem ben ik toen op een ander terras gaan zitten en hebben daar gegeten. Daarna hebben we gepooled en af en toe een beetje flirten met elkaar. Ook zijn vriend flirtte een beetje met me, maar ik val niet op hem dus ging er zo min mogelijk op in. Om 12 uur ging ik met de bus naar huis toe en hun brachten me. Hij vroeg of ik morgen mee ging zwemmen en natuurlijk wou ik dat wel, dus we zouden met z’n tweeën gaan zwemmen! Helaas kreeg ik de volgende ochtend bericht dat z’n vriend ook mee ging (hij zei: … gaat ook mee, hij is vrij. [volgend bericht] of nou ja, hij heeft zichzelf uitgenodigd.) Met andere woorden: ik kreeg het idee dat hij wel graag samen met me had willen zwemmen! Ik nam ook een vriendin mee en die middag zwommen we.
Tijdens het zwemmen flirtte hij weer met me en gooide hij me af en toe speels in het water. Ook zijn we samen hand in hand van de duikplank afgesprongen en maakte hij opmerkingen die me aan het blozen maken. Op de terug weg heb ik z’n haar gedaan (dat wou hij! ook al kan ik er niets van) en hem daarna gemasseerd, met de belofte dat hij me de volgende keer zou masseren. Best intens, vond ik zelf. Masseren is toch wel iets persoonlijks.
Toen ik thuis was belde hij me weer rond een uur of 11, of alles nog goed met me ging. De volgende ochtend appte hij me met de vraag of ik weer mee ging zwemmen, samen met z’n vriend. Sure! No problemo for me. Ik nam een andere vriendin mee. We gingen weer zwemmen en zijn samen van de glijbaan af gegaan, maar het was wel iets anders dan zaterdag. Ik trok meer met mijn vriendin op omdat ik haar al 2,5 week niet had gesproken. Ook flirtte zijn vriend weer met me, maar ik heb hem duidelijk afgewezen (voor mijn gevoel) door te zeggen dat hij van me af moest gaan toen hij boven op me ging liggen. Anyway, aan het eind was het een beetje ongemakkelijk, want we gingen naar het huis van zijn vriend toe en daar zouden meerdere vrienden komen. Mijn vriendin en ik wisten niet goed wat we moesten doen (weg gaan of blijven, met de bus naar huis of die vriend brengt ons, maar dan kon hij niet drinken). Op gegeven moment bracht die vriend ons naar huis maar het was allemaal een beetje ongemakkelijk. Uiteindelijk heb ik hem maandag nog gezien maar voor mijn gevoel deed hij een beetje raar. Toch hadden we ondertussen een beetje geappt en ook belde hij me nog, maar toen was ik op het werk en kon ik niet opnemen. Op het werk kwam hij wat drinken terwijl ik iedereen serveerde. We hebben kort even gepraat, maar niet erg bijzonder. 5 minuten voordat ik vrij was ging hij weg met die vriend waar we ook mee hebben gezwommen. Later hoorde ik dat ze hebben geBBQ’ed en vond het dan ook jammer dat ze mij niet hebben uitgenodigd. Sinds het werk heb ik hem nu niet meer gesproken. (dat is dus zo ongeveer 2 dagen) en voor mijn gevoel is dat een beetje raar nadat we best wel intensief contact hebben gehad.

Moet ik hem nu appen of zo? De gesprekken die we hebben gehad zijn eigenlijk ook allemaal door mij begonnen, maar hij was telkens diegene die me uitnodigde om van alles te doen. Moet ik hem een keer uitnodigen of is dat dan weer raar? Mannen jagen graag, en als ik hem app of hem uitnodig heeft hij niets om op te jagen. Of misschien heeft hij ruimte nodig? Of was ik gewoon een korte flirt. Ik zie hem deze week niet en volgende week (als we niet op dezelfde dagen moeten werken) ook niet. Ik heb namelijk examens en ben daar ook druk mee. Zou hem evt. wel kunnen uitnodigen om morgen een film hier te komen kijken, m’n moeder is er toch niet.

Oh please peeps, help me! Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik denk 24/7 aan hem en hoop dat ieder appje wat ik krijg van hem is, maar voor mijn gevoel denkt hij totaal niet aan me. What should I do?

Hii,

Hij heeft jou uitgenodigd dus waarom nodig je hem niet een keer uit? Zo laat je extra blijken dat je hem wel ziet zitten :wink: Ik zou gewoon een whatsappje sturen. Als jij hem uitnodigt is de kans ook groot dat die vriend van hem er niet bij is en jullie wat tijd met z’n tweeën hebben. Veel succes!
Liefs,

Ik ben zo bang dat ik dan wanhopig overkom. Ik zal eens kijken, heel misschien nodig ik hem morgenmiddag wel uit, altho ik ook moet leren voor examens. #realstruggle
En hoe zal ik het dan formuleren? Is dat niet raar? Ik wil het gewoon niet verpesten omfg

Kijk hoe hij zijn berichtje heeft geformuleerd. Dan kan je je berichtje e.v.t op aanpassen. Ik denk niet dat je wanhopig overkomt maar juist geïnteresseerd. Jij vond het ook fijn als hij je uitnodigde en dat klonk toch ook niet wanhopig? Anders begin je eerst gewoon weer even met whatsappen en vraag je tussen het gesprek casual of hij wil langskomen.

Ik zou hem gewoon appen en vragen of hij zin heeft om morgen te komen.

Ja, dat is wel een goed idee. Zal ik dan het gesprek beginnen met ‘Leef je nog?’ en dan een leuke smiley erbij of zo? Hij is nu wel aan het werk dus voordat ik een reactie krijg kan wel eens 1 uur vannacht worden.

Ja, eigenlijk heb ik ook zin om dat te doen. Zal ik het gewoon doen?
Het enige wat me tegen houd is het leren van de examens. Maar misschien kan hij twee uurtjes komen of zo…

Ik zou niet je examens op het spel zetten maar twee uurtjes kan vast geen kwaad :wink:

Niet te veel bij nadenken. Jongens zijn ook onzeker. en als hij jou telkens heeft uitgenodigd vind ik ook dat jij dat nu wel eens kan doen.

Ik zie dat dit een best oud berichtje is, heb je hem nog geappt?
Ik vind het hij of zij moet beginnen altijd zo vaag. Het moet gewoon beetje gemakkelijk gaan. Dan maakt het niet uit wie begint met het gesprek want het komt van beide kanten.

Misschien is hij niet zo’n apper. hij ziet je wel graag anders nodigt hij jou niet telkens uit!