Instagram

Hiii meiden!

Ik ben Anny en sinds 2010 een volger van Girlscene. Helaas mis ik nog steeds een forum voor Instagram.
What about u?
Ik denk namelijk dat wij Girlsceners elkaar goed kunnen helpen.
Wie wil er nou niet meer volgers (denk aan gesponsord worden etc :grinning:)?

Het lijkt mij in elk geval erg leuk om jullie ook te volgen via Instagram en dan vooral de fashion/reis/sport insta meiden. Ik haal veel inspiratie uit een tof Instagram account en ben benieuwd naar die van jullie.

Mijn Instagram: https://www.instagram.com/1annemarie1/?hl=nl

Tag jullie link in een reactie voor volgers, volg je mij? ik volg jou terug.

Als je je Instagram in een reactie achterlaat zet ik deze in de hoofdpost zodat iedere nieuwe reageerder iedereen in de hoofdpost kan volgen en dan meteen terug kan worden gevolgd.
(snapt iedereen het nog?.. Mooi!)

XX Anny

Marit:
https://www.instagram.com/maritdekkerrr/

JannieG:

Ik volg je!

https://www.instagram.com/maritdekkerrr/

Het Instagram topic staat onder Fotografie :slightly_smiling_face:
http://forum.girlscene.nl/forum/fotografie/instagram-230041.0.html

Cool, ik ga je volgen!

Hoi, op Instagram, net als op Facebook, leven feedposts en sterven ze volgens een nogal ingewikkeld patroon. Als een persoon je bijvoorbeeld niet meer leuk vindt, denkt het sociale netwerk dat hij niet langer in je geïnteresseerd is en laat hem je berichten niet meer zien of doet het minder vaak. De abonnee op zijn beurt, misschien onbewust, stopt met het ontvangen van uw inhoud. Zo kun je snel in de staart van de nieuwsfeed terechtkomen en kwaliteitsvolgers verliezen. Je kunt instagram graag kopen om meer te weten te komen over de bezoekwebsite, maar je moet zeker constant je account in de gaten houden en upgraden.

Houd jij ook zo van series kijken, maar weet je niet meer wat je moet kijken? volg dan mijn account voor tips! https://www.instagram.com/seriesmetjolien

Liefs, Jolien